Ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν απάντησε χθες στην καταγγελία ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά και βίασε τον Κόρεϊ Χάιμ, όταν ο τελευταίος ήταν 13 ετών και ο Σιν 19.

 

Η καταγγελία αναφέρει πως ο ηθοποιός βίασε τον 13χρονο στα γυρίσματα της ταινίας «Lukas» το 1986 και έγινε από τον στενό φίλο του Χάιμ, Ντομινίκ Μπράσια. Ο Σιν αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες μέσω εκπροσώπου του που έκανε δηλώσεις σε πολλά αμερικανικά μίντια.

 

Σύμφωνα με το National Enquirer, ο Χάιμ, ο οποίος έχει πεθάνει, είχε αποκαλύψει σε κάποια άτομα τον βιασμό του από τον Σιν.


Μιλώντας στο Enquirer, υποστήριξε ότι ο Χάιμ του είχε αποκαλύψει τι είχε συμβεί στα γυρίσματα και πως ήταν κάτι που γνώριζε για πολλά χρόνια.

 

O Tσάρλι Σιν και ο Κόρεϊ Χάιμ (α)
O Tσάρλι Σιν και ο Κόρεϊ Χάιμ (α)

 

«Ο Χάιμ μου είπε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Σιν όταν γυρίστηκε το Lucas. Μου είπε ότι κάπνιζαν χόρτο και έκαναν σεξ. Ο Χάιμ είπε πως μετά ο Σίν ήταν πολύ απόμακρος και τον απέρριψε. Όταν ο Κόρεϊ ήθελε ξανά επαφή, ο Σιν δεν έδειξε ενδιαφέρον», αναφέρει η μαρτυρία.

 

Σύμφωνα με τον Μπράσια, μετά από μερικά χρόνια είχαν και πάλι σεξουαλική επαφή.

 

Ο Κόρεϊ Χάιμ και ο Κόρεϊ Φέλντμαν
Ο Κόρεϊ Χάιμ και ο Κόρεϊ Φέλντμαν

 

Η μαρτυρία αυτή συνδέεται φαινομενικά με τους ισχυρισμούς του ηθοποιού Κόρεϊ Φέλντμαν ο οποίος εδώ και μέρες αναφέρει πως θέλει να κάνει αποκαλύψεις για σεξουαλικές κακοποιήσεις και βιασμούς ανηλίκων στο Χόλιγουντ. Μεταξύ άλλων έχει αναφέρει πως θύμα υπήρξε και ο Κόρεϊ Χάιμ.