Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι καταγγελίες γύρω από τον διάσημο ηθοποιό Κέβιν Σπέισι. Ένας ακόμη νεαρός άντρας βγήκε μπροστά και αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση τον Ιούλιο του 2016 σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο κοντά στη Βοστόνη, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του διάσημου ηθοποιού.

 

Για την ακρίβεια, το θέμα είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις από τον Οκτώβριο όταν η μητέρα του φερόμενου ως θύματος, του 18χρονου Γουίλ Λιτλ, Χέδερ Άνρου, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, είχε ανεβάσει σχετική ανάρτηση στο Twitter, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει ότι πρόκειται για τον γιο της.

 

 

Σήμερα (8/11), έχοντας στο πλευρό της τον δικηγόρο της Μίτσελ Γκαραμπέντιαν, η Άνρου εξήγησε στους δημοσιογράφους πώς ο γιος της έπεσε θύμα επίσης σ' ένα μπαρ στο Ναντάκετ.

 

«Τον Ιούλιο του 2016, αργά το βράδυ, ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι επιτέθηκε σεξουαλικά στον γιο μου, στο εστιατόριο Club Car στη νήσο Ναντάκετ» δήλωσε η Άνρου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη Βοστόνη.

 

 

«Ο Σπέισι τον κερνούσε το ένα ποτό μετά το άλλο και μόλις ο γιος μου μέθυσε πέρασε στη δράση και του επιτέθηκε. Έχωσε το χέρι του στο παντελόνι του και έπιασε τα γεννητικά του όργανα».

 

Σύμφωνα με την Άνρου, παρά τις προσπάθειες του νεαρού να τον απωθήσει, ο Σπέισι επέμεινε και ζήτησε από τον νεαρό να τον ακολουθήσει σε ένα άλλο πάρτι.

 

Το περιστατικό έλαβε τέλος όταν ο ηθοποιός πήγε στην τουαλέτα, διευκρίνισε η μητέρα του.

 

 

Μια γυναίκα, «η οποία παρατήρησε πόσο αναστατωμένος έδειχνε» προσέγγισε τον γιο της και τον συμβούλεψε να «φύγει τρέχοντας— κι αυτό έκανε». Κατόπιν πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του, εξήγησε η Άνρου.

 

Η γυναίκα σημείωσε ότι ο γιος της δεν κατέθεσε μήνυση εκείνη τη στιγμή, καθώς φοβόταν.

 

«Την περασμένη εβδομάδα» όταν οι καταγγελίες σε βάρος του βραβευμένου με Όσκαρ πρωταγωνιστή ήρθαν στο φως, ο γιος της πήγε στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα.

 

Ερωτηθείσα σχετικά η αστυνομία της νήσου Ναντάκετ, όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, επισήμανε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι μια μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση έχει κατατεθεί, χωρίς να έχει «εγγράφως την άδεια του θύματος».