Το Σαββατοκύριακο ο Φιν Γούλφχαρντ, ο οποίος παίζει στην πολύ δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Stranger Things» και εμφανίστηκε επίσης στην ταινία «It», προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους θαυμαστές του που τον περίμεναν έξω από ένα ξενοδοχείο επειδή δεν σταμάτησε να τους χαιρετίσει. 

 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter, αλλά αργότερα διαγράφηκε, παρόλο που ο Φιν ακούγεται ξεκάθαρα να λέει «Γεια» από μακριά, οι φαν που ήταν εκεί δυσαρεστήθηκαν πολύ με τη στάση του, χαρακτηρίζοντας τον ηθοποιό από άσπλαχνο μέχρι αγενή επειδή δεν τους χαιρέτισε προσωπικά. 

 

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Stranger Things». Από αριστερά προς τα δεξιά οι Caleb McLaughlin, Finn Wolfhard, Noah Schnapp και Gaten Matarazzo.
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Stranger Things». Από αριστερά προς τα δεξιά οι Caleb McLaughlin, Finn Wolfhard, Noah Schnapp και Gaten Matarazzo.

 

Η Σάννον Πέρσερ, συμπρωταγωνίστρια του Φιν στον ρόλο της Μπαρμπ, μόλις αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί έσπευσε να υπερασπιστεί τον νεαρό ηθοποιό μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στο Twitter. Στα μηνύματά της, σχολίασε μεταξύ άλλων, πως «κανείς ηθοποιός δεν έχει υποχρέωση να σταματάει για κανέναν» και πως «δεν είναι εντάξει να κάνετε τους νεαρούς ηθοποιούς να νιώθουν ένοχοι ή υπόχρεοι όταν δεν λένε γεια». 

 

 

 

Τον Φιν Γούλφχαρντ υπερασπίστηκαν όμως και άλλα μέλη του καστ του «Stranger Things», ανάμεσά τους και ο Νόουα Σκνάππ που υποδύεται τον Γούιλ. «Τόσο αλήθεια. Πραγματικά αγαπάμε τους θαυμαστές. Ο Φιν είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Εργαζόμαστε όλοι τόσο σκληρά και μερικές φορές χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα», έγραψε στο Twitter, κοινοποιώντας τις αναρτήσεις της Σάννον Πέρσερ.

 

 

Τον νεαρό ηθοποιό υπερασπίστηκε και η Σόφι Τέρνερ, που έγινε γνωστή στο κοινό από το «Game of Thrones» και ήταν μόλις 15 ετών όταν πήρε το ρόλο της Σάνσα Σταρκ. Η 21χρονη σήμερα ηθοποιός αναμφίβολα γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι να γίνεσαι διάσημος σε μια τόσο νεαρή ηλικία αλλά και την πίεση που περιέχει όλο αυτό. 

 

«Φαντάσου σαν γονιός να περπατάς με τον 13χρονο γιο ή την κόρη σου και να δεις έναν ενήλικα να στρέφει την κάμερα του κινητού του πάνω στο παιδί σου. Θα έκανες τα πάντα για να διαγράψεις αυτήν την φωτογραφία και να γλιτώσεις το παιδί σου από την κατάσταση όσο γίνεται συντομότερα», έγραψε η Τέρνερ. Όσο για εκείνους που υποστηρίζουν πως εφόσον ο Φιν επέλεξε να γίνει ηθοποιός σε τέτοια ηλικία, υποχρεούται να είναι φιλικός με τους θαυμαστές και να ποζάρει πάντα μαζί τους, η ίδια τονίζει: «Δεν έχει καμία σημασία αν ένα παιδί τυγχάνει να είναι ηθοποιός και να συμφώνησε για μια ταινία, δεν πρέπει να το φωτογραφίζεις στην ζωή του. Δεν σημαίνει πως το παιδί συμφώνησε να το ακολουθείς παντού με μια κάμερα. Δεν πάει με τη δουλειά αυτό. Πώς τολμάτε να ταπεινώνετε αυτό το παιδί επειδή δεν πόζαρε για άγνωστους ενήλικες ή δεν πήγε να τους μιλήσει. Αυτό δεν είναι κόντρα σε όσα διδάσκετε στα παιδιά σας;»