Ο γιος του Ρίτσαρντ Ντρέιφους ισχυρίζεται πως ο Σπέισι τον παρενοχλούσε σεξουαλικά μπροστά στον πατέρα του

Ο γιος του Ρίτσαρντ Ντρέιφους ισχυρίζεται πως ο Σπέισι τον παρενοχλούσε σεξουαλικά μπροστά στον πατέρα του Facebook Twitter
0

Νέες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση με δράστη τον Κέβιν Σπέισι βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας. Η καταγγελία γίνεται από τον Χάρι Ντρέιφους, τον γιο του γνωστού ηθοποιού Ρίτσαρντ Ντρέιφους.

Στην καταγγελία του, η οποία δημοσιεύεται στο Buzzfeed ο Χάρι ισχυρίζεται πως ο Σπέισι τον παρενόχλησε όταν ήταν 18 ετών και και ενώ ο πατέρας του ήταν στον ίδιο χώρο.

Το περιστατικό συνέβη το 2008, όταν ο Σπέισι σκηνοθετούσε τον Ρίτσαρντ Ντρέιφους για μια ταινία. Ο Χάρι είχε επισκεφθεί τον πατέρα του για τα Χριστούγεννα και οι τρεις τους βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Κέβιν Σπέισι, όπου λάμβαναν χώρα οι πρόβες. Κάποια στιγμή και ενώ όλοι ήταν στο δωμάτιο, ο Σπέισι άπλωσε το χέρι του και το έβαλε στον μηρό του Χάρι. 

«Ποτέ μου δεν σκέφτηκα ότι ο Κέβιν θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για εμένα. Ήταν ενήλικας, ένας ήρωάς μου, το αφεντικό του πατέρα μου. Άλλωστε, σκέφτηκα, σίγουρα δεν θα το έκανε μπροστά στον πατέρα μου», αναφέρει ο Χάρι Ντρέιφους περιγράφοντας τις πρώτες του σκέψεις μετά την πρώτη κίνηση.


Στη συνέχεια λέει πως άλλαξε θέση και πως ο Σπέισι τον ακολουθούσε, συνεχίζοντας να βάζει το χέρι του στο πόδι του. Ισχυρίζεται πως ο πατέρας του δεν είχε καταλάβει τίποτα και πως ο ίδιος δεν είπε κάτι γιατί δεν ήθελε να προκαλέσει μια διαμάχη. «Αυτή η δουλειά είχε μεγάλη σημασία για τον πατέρα μου και ο Κέβιν ήταν το αφεντικό του», λέει.

Όμως στη συνέχεια ο Σπέισι προχώρησε περισσότερο και ο Χάρι λέει πως ο ηθοποιός άπλωσε το χέρι του στον καβάλο του. Ο Χάρι λέει πως έκανε ένα νεύμα για να τον προειδοποιήσει χωρίς να το καταλάβει ο πατέρας του, ο οποίος κοίταζε συνεχώς το χαρτί με τις σημειώσεις του.

«Μόλις φέτος και ενώ τόσο πολλοί άνθρωποι θαρραλέα αποκάλυψαν τις ιστορίες τους, κατάλαβα ότι η ιστορία μου είχε αξία. Αυτό που διακρίνω τώρα είναι ότι όταν πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση δεν υπάρχει κάτι που να θεωρείται "μικρή" παράβαση. Και αν λέγοντας αυτή την ιστορία βοηθήσω και άλλους να μιλήσουν, τότε αξίζει», γράφει. «Πολλοί άνθρωποι με προειδοποίησαν ότι αυτό θα μπορούσε να βλάψει την καριέρα μου», πρόσθεσε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM