Ηθοποιός κατηγορεί τον Βαλ Κίλμερ πως την χτύπησε με γροθιά στην οντισιόν της ταινίας «The Doors»

Ηθοποιός κατηγορεί τον Βαλ Κίλμερ πως την χτύπησε με γροθιά στην οντισιόν της ταινίας «The Doors» Facebook Twitter
0

Η ηθοποιός Caitlin O'Heaney υποστηρίζει πως ο Βαλ Κίλμερ την χτύπησε κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν για την ταινία «The Doors», που κυκλοφόρησε το 1991.

Η 64χρονη ηθοποιός, που αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο περιστατικό, εξήγησε πως αποφάσισε να κάνει τώρα αυτήν την αποκάλυψη με αφορμή το σκάνδαλο Γουάινσταϊν, ενώ ισχυρίζεται πως μιλώντας δημοσίως παραβιάζει μια απόρρητη συμφωνία. «Οι γυναίκες πρέπει να συσπειρωθούν και να πουν, "Δεν θα μας γ@@@τε εσείς". Επιτέλους νιώθω την ασφάλεια μιλήσω για όλο αυτό. Πάει πολύς καιρός που κρύβω αυτήν την ιστορία», είπε.

Η O'Heaney υποστηρίζει πως εκείνη και ο 57χρονος σήμερα Βαλ Κίλμερ τσακώθηκαν διαβάζοντας μια σκηνή για την γνωστή ταινία του Όλιβερ Στόουν και πως ο ηθοποιός την χτύπησε στο πρόσωπο. «Όταν μπήκα στο δωμάτιο [ο Βαλ Κίλμερ] με σήκωσε στον αέρα και με ταρακούνησε, πετώντας με στη συνέχεια στο έδαφος. Ο Στόουν ήταν παρών όλη εκείνη την ώρα και γελούσε», είπε η ίδια. Μετά το συμβάν, όπως λέει, «πήγα κάτω στο αυτοκίνητό μου και έκλαιγα για περίπου 20 λεπτά». 

Ηθοποιός κατηγορεί τον Βαλ Κίλμερ πως την χτύπησε με γροθιά στην οντισιόν της ταινίας «The Doors» Facebook Twitter

Η Risa Bramon Garcia, casting director της ταινίας, διέψευσε τους ισχυρισμούς της Caitlin O'Heaney σχετικά με την οντισιόν, τονίζοντας πως όλες οι ηθοποιοί είχαν ειδοποιηθεί εκ των προτέρων πως θα έκαναν ανάγνωση σε μια «εκρηκτική σκηνή που θα μπορούσε να καταλήξει σε σωματική επαφή». «Θυμάμαι μια στιγμή που ο Βαλ την είχε κολλήσει στον τοίχο- όλα στο πλαίσιο της σκηνής», εξήγησε η Bramon Garcia, προσθέτοντας πως η σκηνή σταμάτησε μετά από αυτό σταμάτησε αμέσως πριν ο ηθοποιός «παρασυρθεί» περισσότερο σε επίπεδο υποκριτικής. Η ίδια αρνείται επίσης πως ο Βαλ Κίλμερ χτύπησε την O'Heaney στο πρόσωπο. «Υπάρχει μεγάλη δόση υπερβολής στο θέμα. Δεν είμαι άνθρωπος που θα έπαιρνε κάτι τέτοιο αβίαστα. Μπορώ να ξεχωρίσω τη διαφορά ανάμεσα σε κάτι βίαιο και μια στιγμή που απλώς παρασύρεσαι... όλα όμως έχουν να κάνουν με το ύφος της δουλειάς. Η O'Heaney αντέδρασε υπερβολικά σε μια κατάσταση που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν καθόλου ακραία», κατέληξε η Risa Bramon Garcia. 

Ηθοποιός κατηγορεί τον Βαλ Κίλμερ πως την χτύπησε με γροθιά στην οντισιόν της ταινίας «The Doors» Facebook Twitter

Από την πλευρά της η ηθοποιός επιμένει πως τραυματίστηκε σε τέτοιο βαθμό που κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία μετά την επίθεση. Στην μηνυτήρια αναφορά, μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως «θύμα και ύποπτος (ηθοποιός) διάβαζαν ένα σενάριο για ρόλο σε ταινία, ο ύποπτος εξαγριώθηκε και χτύπησε το θύμα στο πρόσωπο με τη γροθιά του. Ο ύποπτος άρπαξε το θύμα την έσπρωξε προς την πόρτα, πήδηξε πάνω της και την κρατούσε κάτω με τη βία». 

Τελικά η Caitlin O'Heaney κατέληξε τότε σε συμβιβασμό με τους Βαλ Κίλμερ, Όλιβερ Στόουν και Carolco Pictures με «αντίτιμο» 24.500 δολάρια. Ωστόσο, όπως λέει, μετά την φορολόγηση της απέμειναν μόλις 8.000 δολάρια ενώ την ανάγκασαν και να υπογράψει συμφωνία που διασφαλίζει το απόρρητο, κάτι που σήμερα μετανιώνει. «Είχα τραυματιστεί τόσο πολύ, που με θολωμένη κρίση, υπέγραψα το έγγραφο, το οποίο έγραφε ότι δεν μπορώ ποτέ να μιλήσω για το συγκεκριμένο περιστατικό. Αν γινόταν σήμερα κάτι τέτοιο, δεν θα το υπέγραφα», σχολίασε η ηθοποιός.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM