Η Blake Lively αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από makeup artist - Τη μαγνητοσκοπούσε όταν κοιμόταν

Η Blake Lively αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από makeup artist - Τη μαγνητοσκοπούσε όταν κοιμόταν Facebook Twitter
0

Οι κατηγορίες κατά του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν φαίνεται πως άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου στο Χόλιγουντ και οι καταγγελίες διάσημων ηθοποιών παίρνουν πλέον μορφή χιονοστιβάδας.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Blake Lively ν' αποκαλύψει ότι στο παρελθόν έπεσε θύμα παρενόχλησης από makeup artist ενώ συνεργάζονταν σε ένα project.

H 30χρονη ηθοποιός μίληγσε για τη δυσάρεστη εμπειρία της σε συνέντευξη στην εφημερίδα Los Angeles Times. «Έλεγε ανάρμοστα πράγματα και επέμενε να μου βάλει κραγιόν στα χείλη με το δάχτυλό του», εξήγησε και πρόσθεσε: «Κοιμόμουν μία νύχτα στο σετ, ξύπνησα και διαπίστωσα ότι με μαγνητοσκοπούσε. Φορούσα τα ρούχα μου, αλλά όλο ήταν πολύ ηδονοβλεπτικό και συνάμα τρομακτικό».

Η Lively υποστήριξε ότι μίλησε στους παραγωγούς για τα περιστατικά παρεχνόλησης αλλά αυτοί δεν έκαναν τίποτα.

«Μετά από τρεις μήνες παραπόνων, με κάλεσαν στο τροχόσπιτό μου και μου είπαν: "Πρέπει να μιλήσουμε", σκέφτηκα, επιτέλους θα κάνουν κάτι μ αυτόν τον άντρα που με αγγίζει όλη την ημέρα», αλλά σύμφωνα με τη Lively δεν έγινε αυτό που περίμενε.

«Ο σκύλος σου έκανε ακαθαρσίες πίσω από την τουαλέτα στο καμαρίνι σου και η καθαρίστρια χρειάστηκε να μαζέψει. Αυτό είναι πολύ σοβαρό και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ξανασυμβεί», εξήγησε η διάσημη ηθοποιός.

Η πρώην σταρ του Gossip Girl ισχυρίστηκε ότι ανέφερε στον δικηγόρο της το ζήτημα και ο makeup artist απολύθηκε μετά τη διένεργεια επίσημης έρευνας. «Ο επικεφαλής της παραγωγής του έγραψε μία συστατική επιστολή γιατί κανείς εκεί δεν ήθελε να έχει κακή φήμη», ανέφερε η Lively.

Η 30χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην πολύκροτη υπόθεση Γουάινσταϊν. «Είναι πολύ σημαντικό που οι γυναίκες είναι θυμωμένες. Είναι σημαντικό που έχουν ξεσηκωθεί» δήλωσε στο The Hollywood Reporter την Τρίτη. «Είναι πολύ σημαντικό που δεν το ανεχόμαστε και δεν επικεντρωνόμαστε σε μία, δύο, τρεις ή τέσσερις ιστορίες. Είναι σημαντικό που επικεντρωνόμαστε στην ανθρωπότητα εν γένει και λέμε "αυτό είναι απαράδεκτο"».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM