O Mάιλο Γιαννόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του στη Χαβάη

O Mάιλο Γιαννόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του στη Χαβάη Facebook Twitter
2

To Σάββατο που μας πέρασε, ο Μάιλο Γιαννόπουλος, ο αμφιλεγόμενος, ακροδεξιός δημοσιογράφος που συνηθίζει να προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις με τις τοποθετήσεις του, παντρεύτηκε τον σύντροφό του στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Χουαλαλάι, στο μεγαλύτερο νησί της Χαβάης.

Και παρότι δεν έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες γύρω από τους καλεσμένους ή την ταυτότητα του μυστηριώδη άντρα, ο Γιαννόπουλος φρόντισε να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες από την τελετή στον λογαριασμό του στο Instagram.

Οι προσεκτικά επεξεργασμένες φωτογραφίες απεικονίζουν τον 32χρονο δημοσιογράφο την ώρα που ανταλλάσσει τους όρκους με τον αγαπημένο του, ο οποίος έχει την πλάτη του στραμμένη στο φακό και στο λευκό του κουστούμι διακρίνεται η φράση «Blind for Love».

Άλλες φωτογραφίες που έχουν ανέβει στον λογαριασμό του Γιαννόπουλου στο Instagram δείχνουν το δαχτυλίδι, την τούρτα, τη θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου αλλά και το ζευγάρι να πίνει σαμπάνια με φόντο τη θάλασσα και το φως του ηλιοβασιλέματος. Σε καμία, ωστόσο, δεν φαίνεται το πρόσωπο του συζύγου του πρώην αρχισυντάκτη του Breitbart.com

Η μοναδική πληροφορία που μπορεί να εξαχθεί από τις φωτογραφίες αυτές είναι πως το όνομά του είναι «John».

Η συγκεκριμένη τελετή μάλλον αποτελεί για τον Γιαννόπουλο το ιδανικό τελείωμα ενός ιδιαίτερα επεισοδιακού καλοκαιριού κατά τη διάρκεια του οποίου κατέθεσε αγωγή κατά του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster ζητώντας αποζημίωση 10 εκατ. δολαρίων επειδή ακύρωσαν την έκδοση του τελευταίου του βιβλίου με τίτλο «Dangerous».

Ο εκδοτικός οίκος προχώρησε σε αυτήν την απόφαση μετά την δημοσίευση ενός βίντεο όπου ο Γιαννόπουλος ακούγεται να υπερασπίζεται τις σεξουαλικές σχέσεις ανάμεσα σε μεγάλους άντρες και νεαρά αγόρια ηλικίας ακόμη και 13 ετών. Στον απόηχο του σκανδάλου ο 32χρονος δημοσιογράφος είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί και από τη θέση του αρχισυντάκτη του Breitbart.

Thank you to the folks at the Cartier Mansion for helping me to find this. He loves it.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MILO (@milo.yiannopoulos) στις

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MILO (@milo.yiannopoulos) στις

IT’S OFFICIAL

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MILO (@milo.yiannopoulos) στις

True love is not caring that he makes mimosas with Dom Perignon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MILO (@milo.yiannopoulos) στις

miloboutique.com

A post shared by MILO (@milo.yiannopoulos) on

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οργή για τα σχόλια του Μάιλο Γιαννοπουλος περί παιδοφιλίας - Οι συνάδελφοί του ζητούν να απολυθεί και ακυρώθηκε η έκδοση του βιβλίου του

Διεθνή / Οργή για τα σχόλια του Μάιλο Γιαννοπουλος περί παιδοφιλίας - Οι συνάδελφοί του ζητούν να απολυθεί και ακυρώθηκε η έκδοση του βιβλίου του

Μια ηχογράφηση συνομιλίας που διέρρευσε περιλαμβάνει δηλώσεις του δημοσιογράφου που υπερασπίζονται τις σχέσεις ανήλικων παιδιών με μεγάλους άνδρες
NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM