Ο εκνευρισμός και η παρέμβαση του Τόλη Βοσκόπουλου με αφορμή τις φήμες για την υγεία του

Ο εκνευρισμός και η παρέμβαση του Τόλη Βοσκόπουλου με αφορμή τις φήμες για την υγεία του Facebook Twitter
Τόλης Βοσκόπουλος: "Γιατί τα κάνετε αυτά τα πράγματα; Είστε δημοσιογράφος, έχω μάθει, ε; Το έχετε πει και επανειλημμένως. Ετσι κάνετε τη δουλειά σας εσείς οι δημοσιογράφοι;"
2

Τον εκνευρισμό του Τόλη Βοσκόπουλου προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από μερίδα του Τύπου η εισαγωγή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, το βράδυ της Παρασκευής. Αν και οι πληροφορίες έκαναν λόγο για εισαγωγή με συμπτώματα ατονίας και εμφανούς αδυναμίας, ο Τόλης Βοσκόπουλος σήμερα το μεσημέρι παρενέβη τηλεφωνικά σε τηλεοπτική εκπομπή για να επιπλήξει τον δημοσιογράφο, που είχε αναφερθεί στο θέμα του. 

Χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό του, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του "Ε", ο δημοφιλής τραγουδιστής ακούστηκε να λέει: «Γιατί τα κάνετε αυτά τα πράγματα; Είστε δημοσιογράφος, έχω μάθει, ε; Το έχετε πει και επανειλημμένως. Ετσι κάνετε τη δουλειά σας εσείς οι δημοσιογράφοι;». Οι ψυχραιμότεροι του πάνελ επιχείρησαν να εξηγήσουν τι ακριβώς είχε συμβεί για να πάρουν την απάντηση από τον Τόλη Βοσκόπουλο, ότι στο νοσοκομείο εισήχθη για εξετάσεις ρουτίνας. 

«Κάνω τσεκ απ κάθε έξι μήνες, όπως νομίζω πρέπει να κάνετε κι εσείς και όλος ο κόσμος το συνηθισμένο μας τσεκ απ για να ξέρουμε πώς είναι η υγεία μας. Ήταν προγραμματισμένο το τσεκ απ που έκανα αυτή τη φορά. Πήγα, το έκανα, είμαι μια χαρά, αν ανησυχείτε ή ενδιαφέρεστε, όποιοι ενδιαφέρεστε. Σας λέω ότι είναι όλα καλά. Μην ανησυχείτε. Αυτή τη στιγμή τρώω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου», είπε ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας:  «Έτσι όπως ειπώθηκε το θέμα, αν ξέρατε τα τηλεφωνήματα που έχω πάρει από φίλους και το τι μου έχουν πει... Υπάρχουν πολλοί, όπως το παιδί μου. Το παιδί μου, ας πούμε, δεν το σέβεται κανείς ότι κάτι μπορεί να πάθει αυτή τη στιγμή όταν ακούει για τον μπαμπά του;». 

Ο ίδιος λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο ζήτησε συγνώμη για τον εκνευρισμό του, αλλά όπως είπε δεν θα ήθελε να ανησυχούν οι φίλοι και η οικογένειά του, χωρίς να υπάρχει λόγος. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM