#PuberMe: Διάσημοι μοιράζονται ντροπιαστικές φωτογραφίες τους από την εφηβεία για καλό σκοπό

#PuberMe: Διάσημοι μοιράζονται ντροπιαστικές φωτογραφίες τους από την εφηβεία για καλό σκοπό Facebook Twitter
1

Γνωστοί Αμερικανοί παρουσιαστές και ηθοποιοί κοινοποιούν σωρηδόν εδώ και δύο ημέρες στους λογαριασμούς τους στο Twitter παλιές, αστείες και σχεδόν ντροπιαστικές φωτογραφίες τους από την εφηβεία και ο λόγος είναι σοβαρός.

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη από την εκπομπή The Late Show With Stephen Colbert, όταν ο παρουσιαστής και ο καλεσμένος του, ο ηθοποιός Nick Kroll, μοιράστηκαν με το κοινό μερικές πολύ άβολες φωτογραφίες τους από τότε που ήταν έφηβοι, χρησιμοποιώντας το hashtag #PuberMe. 

«Για κάθε celebrity που ανεβάζει μια φωτογραφία από την εφηβεία του όταν ήταν 13 ετών μαζί με το hashtag #PuberMe -κι εγώ είμαι αυτός που θα αποφασίσω ποιος είναι celebrity, ευχαριστώ- θα κάνω μια δωρεά στο AmeriCone Dream Ice Cream Fund για τα θύματα του τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο», εξήγησε στον αέρα ο παρουσιαστής. 

 

Την αρχή έκανε ο Stephen Colbert με μια φωτογραφία του από εκείνη την ηλικία, στην οποία ποζάρει χαμογελαστός σακάκι, πουκάμισο και γραβάτα κι έχοντας σιδεράκια στα δόντια. Ο Nick Kroll του απάντησε με μια παρόμοια, εξίσου αστεία, φωτογραφία.

Λίγο αργότερα, στο παιχνίδι μπήκε και ο Jimmy Kimmel, που με τη σειρά του δημοσίευσε μια φωτογραφία του να ακουμπά σε ένα αυτοκίνητο, του οποίου οι πινακίδες γράφουν «L8 Nite». 

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και μαζική και μπορεί πολλοί από τους celebrities να μην είναι ιδιαιτέρως γνωστοί εκτός Αμερικής, αλλά εφόσον ο παρουσιαστής είναι αυτός που -όπως τόνισε ο ίδιος- θα κρίνει, ο σκοπός προφανώς και επιτυγχάνεται. Βέβαια δεν λείπουν και διάσημα ονόματα όπως αυτό των James Corden, Rachel Bloom, Lena Dunham, Conan O'Brien, Robert Buckley, James Van Der Beek και πολλών ακόμη.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM