Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε την ερώτηση που της έκαναν ανεξαιρέτως όλοι οι καλεσμένοι στην εκπομπή

Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε την ερώτηση που της έκαναν ανεξαιρέτως όλοι οι καλεσμένοι στην εκπομπή Facebook Twitter
0

Όσο διάσημοι, επιτυχημένοι, καταξιωμένοι και στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας κι αν ήταν, όλοι ανεξαιρέτως οι καλεσμένοι στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό, το οποίο και αποκάλυψε πρόσφατα η γνωστή παρουσιάστρια. 

Η 63χρονη μεγιστάνας των μίντια βρέθηκε αυτήν την εβδομάδα καλεσμένη στο Tribeca TV Festival της Νέας Υόρκης, όπου και μίλησε για το τηλεοπτικό σόου που παρουσίαζε για 25 ολόκληρα χρόνια, αλλά και όσα έμαθε από την πολυετή εμπειρία της. Ανάμεσα σε αυτά που μοιράστηκε με το κοινό ήταν και η πολύ συγκεκριμένη ερώτηση που της έχει κάνει κάθε, μα κάθε καλεσμένος που πέρασε από την εκπομπή της. 

«Οποιοσδήποτε κι αν πήρα συνέντευξη, μετά από κάθε συνέντευξη, σε κάποια φάση θα μου έλεγε, "Πώς ήταν αυτό; Ήταν ΟΚ; Πώς τα πήγα; Ήταν εντάξει;". Είτε ήταν ο Ομπάμα και η Beyonce, είτε ο τύπος που σκότωσε τα παιδιά του ή αυτός που τα κακοποίησε, όλοι τους», σχολίασε η Όπρα.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε την ερώτηση που της έκαναν ανεξαιρέτως όλοι οι καλεσμένοι στην εκπομπή Facebook Twitter

Το Oprah Winfrey Show προβαλλόταν στην τηλεόραση από το 1986 μέχρι το 2011. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Όπρα είχε καθίσει στον καναπέ της από τους μεγαλύτερους celebrities του κόσμου μέχρι εγκληματίες ή θύματα κάθε είδους βίας. Μόνο ο Τομ Κρουζ είχε πάει καλεσμένος 16 φορές, ανάμεσά τους η περίφημη εμφάνιση όταν πήδηξε πάνω στον καναπέ. Η Tina Turner είχε γιορτάσει εκεί τα 50α της γενέθλια, μετρώντας επίσης 16 εμφανίσεις. Η Όπρα έχει πάρει συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε την ερώτηση που της έκαναν ανεξαιρέτως όλοι οι καλεσμένοι στην εκπομπή Facebook Twitter

Η ίδια χαρακτήρισε το «φαινόμενο» ως τον «κοινό παρονομαστή στην ανθρώπινη εμπειρία του Oprah Winfrey Show», ενώ ειδικά για την περίπτωση της Beyonce, αστειεύτηκε λέγοντας: «Μετά την Beyoncé, της λέω, "Κορίτσι... είσαι η Beyoncé!». Για την ιστορία η διάσημη τραγουδίστρια ήταν μία από τις καλεσμένες στο φινάλε της εκπομπής. 

Δείτε το απόσπασμα:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM