Η Γκουίνεθ Πάλτροου αντεπιτίθεται στους haters: Αν θέλετε να μπλέξετε μαζί μου, παίξτε το πιο δυνατό χαρτί σας

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αντεπιτίθεται στους haters: Αν θέλετε να μπλέξετε μαζί μου, παίξτε το πιο δυνατό χαρτί σας Facebook Twitter
0
Η Γκουίνεθ Πάλτροου αντεπιτίθεται στους haters: Αν θέλετε να μπλέξετε μαζί μου, παίξτε το πιο δυνατό χαρτί σας Facebook Twitter
Για τη συνέντευξη στο The Hollywood Reporter φωτογραφήθηκε στο γραφείο της στη Σάντα Μόνικα, στο οποίο λέει πως δεν έχει τοποθετήσει το Όσκαρ της. «Δεν είναι αντικείμενο κατάλληλο για μια startup».

Η Γκουίνεθ Πάτροου αποφάσισε να απαντήσει στην έντονη κριτική και τα πολλά αρνητικά σχόλια που δέχεται για την καριέρα της ως ηθοποιός και τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, με τελευταίο το αμφιλεγόμενο Goop.

Σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter η 44χρονη ηθοποιός αντεπιτέθηκε στους haters και με έντονο ύφος δήλωσε πως αν κάποιος έχει κάτι άσχημο να πει για εκείνη, να το κάνει μόνο αν αν μπορεί να το στηρίξει κιόλας με αποδείξεις. «Με ενδιαφέρει η κριτική που βασίζεται σε γεγονότα, όχι σε προβλέψεις. Αν θέλετε να μπλέξετε μαζί μου (σ.σ. η φράση που χρησιμοποίησε ήταν fuck with me, παίξτε το πιο δυνατό χαρτί σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα πρόσθεσε πως έχει αρκετή αυτογνωσία για να ξέρει που υπολείπεται και πού όχι, ενώ απέδωσε την σκληρή κριτική στο ότι είναι διάσημη, λέγοντας πως αυτό της έχει σταθεί πολλές φορές εμπόδιο. «Το να είμαι celebrity δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το να κάνω δουλειές. Για την επιχείρηση που δημιουργώ, αποτελεί ένα εμπόδιο που συνεχώς πρέπει να ξεπερνάω. Για παράδειγμα η Ρις [Γουίδερσπουν], που είναι αγαπημένη φίλη, έχει αυτή το Draper James κι εξαργυρώνει τη διασημότητά της με καταπληκτικό τρόπο για το brand της. Στη δική μου περίπτωση, που προσπαθώ να κάνω το Goop μεγαλύτερο κι από μένα και με δικό του brand, σε συνδέουν αναπόφευκτα. Γίνομαι στόχος με τρόπο που άλλοι επιχειρηματίες δεν γίνονται», λέει η Πάλτροου. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αντεπιτίθεται στους haters: Αν θέλετε να μπλέξετε μαζί μου, παίξτε το πιο δυνατό χαρτί σας Facebook Twitter
«Καίω φασκόμηλο και Palo Santo, ειδικά όταν μπαίνει εδώ μέσα κάποιος περίεργος», λέει για τη διακόσμηση του γραφείου της στη Goop.

Βέβαια παραδέχεται πως το ότι είναι διάσημη της έχει ανοίξει και αρκετές πόρτες. «Δεν ξέρω πολλούς επιχειρηματίες που μπορούν να τηλεφωνήσουν στον Μπόμπ Άιγκερ [CEO της Walt Disney], στη Σέριλ Σάντμπεργκ [Chief Operating Officer του Facebook] ή στον Μπράιαν Τσέσκι [ιδρυτή της Airbnb], και αυτοί να είναι τόσο ευγενικοί που θα σπαταλήσουν λίγη από τη μέρα τους για να με βοηθήσουν. Οπότε λαμβάνοντας αυτό υπόψη, η φήμη υπήρξε μεγάλο προσόν», λέει η 44χρονη. 

Στη συνέντευξή της αποκάλυψε επίσης πως σκέφτεται να φτιάξει μια τηλεοπτική εκπομπή που θα λέγεται «The Radical Wellness Show» και θα φιλοξενεί γιατρούς, επιστήμονες και απλούς πολίτες που θα συζητούν για θέματα υγείας και ευεξίας. Τέλος, ξεκαθάρισε πως για λίγο καιρό θα απέχει από τον κινηματογράφο για να αφιερωθεί αποκλειστικά στο Goop. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM