Μπρούκλιν Μπέκαμ: Τα κορίτσια στη σχολή έχουν πάθει σοκ μαζί μου. Τους λέω χαλαρώστε

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Τα κορίτσια στη σχολή έχουν πάθει σοκ μαζί μου. Τους λέω χαλαρώστε Facebook Twitter
4

Είναι γιος δύο πολύ διάσημων, πλούσιων και επιτυχημένων γονιών, πρωταγωνίστησε σε διαφημιστική καμπάνια της Burberry σε ηλικία μόλις 16 ετών και δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο το δικό του φωτογραφικό βιβλίο. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του και, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, πάρα πολλές θαυμάστριες- ενίοτε αρκετά ενοχλητικές. 

Ο νεαρός Μπέκαμ εξομολογήθηκε πως στη σχολή φωτογραφίας που φοιτά στη Νέα Υόρκη χρειάστηκε να ζητήσει σε μερικά κορίτσια να «ηρεμήσουν λίγο», επειδή είχαν αρχίσει να γίνονται φορτικές. «Μ' αρέσει ο κόσμος στη σχολή, αλλά υπάρχουν εκεί και κάποιες θαυμάστριες... Μερικές φορές, πρέπει να είμαι τύπου, "Θα είμαι μαζί σας για τέσσερα χρόνια, οπότε χαλαρώστε". Εντάξει, έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Το καταλαβαίνουν και το σέβονται, αλλά είναι πολύ αρχή ακόμη, οπότε έχουν πάθει σοκ, αλλά εντάξει», δήλωσε ο Μπρούκλιν. 

Όπως είπε, δεν του αρέσει να κάνει παρέα με celebrities, παρόλο που οι γονείς του είναι τόσο διάσημοι. «Δεν κάνω παρέα με όλους αυτούς τους διάσημους, ενοχλητικούς τύπους», είπε χαρακτηριστικά. 

Englishmen in New York @brooklynbeckham @victoriabeckham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις


Κι ενώ οι συμφοιτήτριές του προσπαθούν τα ξεπεράσουν το σοκ του να βλέπουν τον Μπρούκλιν να κυκλοφορεί δίπλα τους, ο 18χρονος φαίνεται πως τελικά έχει μάτια μόνο για την Κλόι Γκρέις Μορέτζ.

Την Κυριακή δημοσίευσε το λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του, όπου βλέπει τηλεόραση έχοντας ταυτόχρονα ακουμπήσει τα χέρια του πάνω σε δύο γυναικεία πόδια. Στην φωτογραφία έχει επισημάνει την Κλόι, με την οποία έχουν έντονο παρελθόν χωρισμών και επανασυνδέσεων. «Αυτές οι νύχτες είναι οι αγαπημένες μου. Μου λείπει το κορίτσι», έγραψε στη λεζάντα ο Μπρούκλιν με την Κλόι να σχολιάζει λίγο αργότερα το ποστ με emojis καρδούλες και λουλούδια.  

These nights are my favourite ❤️. Missing my girl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb (@brooklynbeckham) στις

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM