Ο Κόλιν Φάρελ μιλά για τη συγκινητική στιγμή όταν ο γιος του, που πάσχει από Σύνδρομο Άνγκελμαν, έκανε τα πρώτα του βήματα

Ο Κόλιν Φάρελ μιλά για τη συγκινητική στιγμή όταν ο γιος του, που πάσχει από Σύνδρομο Άνγκελμαν, έκανε τα πρώτα του βήματα Facebook Twitter
0

Για τις στιγμές της ζωής του που σήμερα ξεχωρίζει μίλησε ο Κόλιν Φάρελ, σε συνέντευξη που έδωσε μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του Νικόλ Κίντμαν στο «The Killing of a Sacred Deer» και τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο, στο πλαίσιο του Toronto International Film Festival.

Ο 41χρονος ηθοποιός, που στην ταινία υποδύεται ένα πατέρα αντιμέτωπο με μια φρικτή επιλογή, αποκάλυψε μια ιστορία από την ζωή του, από τότε που έγινε πατέρας, και την οποία πάντα θυμάται με μεγάλη συγκίνηση. «Ήταν όταν ο Τζέιμς έκανε τα πρώτα του βήματα λίγες εβδομάδες μετά τα τέταρτα γενέθλιά του. Ήταν ένα θέαμα ταυτόχρονα εκπληκτικό και τόσο συγκινητικό», λέει.

Ο μεγάλος γιος του Κόλιν Φάρελ, με το γνωστό μοντέλο Κιμ Μπορντενέιβ, είναι σήμερα 14 ετών και πάσχει από το Σύνδρομο Άνγκελμαν, μία σπάνια νευρογενετική διαταραχή με συμπτώματα όπως διανοητική και αναπτυξιακή αναπηρία, διαταραχές του ύπνου, προβλήματα στην κίνηση και την ισορροπία, μαθησιακές δυσκολίες και απουσία λόγου.

Στο παρελθόν ο ηθοποιός έχει δηλώσει πως η πατρότητα ήταν ο ένας και μοναδικός λόγος που τον έκανε να αποτοξινωθεί από όλες τις κακές συνήθειες του παρελθόντος και πως ο γιος του, Τζέιμς, αποτελεί για εκείνον τη βασική έμπνευση στη ζωή του.

Ο Κόλιν Φάρελ λέει πως παρόλο που κάθε παιδί όταν κάνει τα πρώτα του βήματα είναι μια κομβική στιγμή, στην περίπτωση του γιου του ήταν πολύ πιο σημαντικό για τον ίδιο καθώς γνώριζε πόσο πολύ προσπάθησε για να το πετύχει. «Ο κόσμος μιλάει για τα παιδιά και τα πρώτα τους βήματα. Προφανώς και είναι μια μνημειώδης στιγμή. Το δείχνουν στις ταινίες, οι γονείς τσατίζονται όταν το χάνουν, τους παίρνουν στη δουλειά να τους το πουν αλλά το να σου λένε πως το παιδί σου μπορεί να μην περπατήσει ποτέ και μετά να βλέπεις τελικά αυτά τα πρώτα βήματα είναι σαν να περικλείει όλα αυτά μαζί», σχολίασε ο διάσημος ηθοποιός.

Μάλιστα στη συνέχεια, απευθυνόμενος στην Νικόλ Κίντμαν που καθόταν δίπλα του, αστειεύτηκε λέγοντάς της «Ξεπέρνα το αυτό», με την διάσημη ηθοποιό να σπεύδει να διευκρινίσει πως ο σύζυγός της και οι κόρες της δεν της επιτρέπουν να μιλά για εκείνους. «Δεν μου επιτρέπεται να μιλάω αυτή τη στιγμή για τα παιδιά μου επειδή μαθαίνουν τι λέω και φτάνει σε αυτά, οπότε πρέπει να σιωπήσω. Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτά και θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να μιλήσω για εκείνα, αλλά μου είπαν να το σταματήσω», λέει η Νικόλ Κίντμαν.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξή τους:

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM