Χάκερς παραβίασαν τον λογαριασμό της Selena Gomez και δημοσίευσαν γυμνές φωτογραφίες του Justin Bieber

Χάκερς παραβίασαν τον λογαριασμό της Selena Gomez και δημοσίευσαν γυμνές φωτογραφίες του Justin Bieber Facebook Twitter
0

Χάκερς κατάφεραν τη Δευτέρα το βράδυ να παραβιάσουν τον λογαριασμό της τραγουδίστριας Selena Gomez και τον χρησιμοποίησαν για να δημοσιεύσουν φωτογραφίες του πρώην της Justin Bieber.

O λογαριασμός στη συνέχεια έκλεισε και λίγη ώρα αργότερα επανήλθε χωρίς τις φωτογραφίες καθώς όπως έγινε γνωστό ανακτήθηκε ο έλεγχός του.

Η Gomez είναι η προσωπικότητα με τους περισσότερους followers (125 εκατομμύρια) στο Instagram οπότε ήταν αναμενόμενο οι φωτογραφίες να γίνουν viral μέσα σε λίγα λεπτά και το θέμα να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Χάκερς παραβίασαν τον λογαριασμό της Selena Gomez και δημοσίευσαν γυμνές φωτογραφίες του Justin Bieber Facebook Twitter

Οι επίμαχες φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στον λογαριασμό ήταν τραβηγμένες στις διακοπές του Bieber στα νησιά Mπόρα-Μπόρα και πριν από ένα χρόνο είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου και των περιοδικών.

Για την ώρα δεν έχει γίνει επισήμως σχόλιο και δεν υπήρξε αντίδραση από τον Bieber ενώ οι μάνατζερ της τραγουδίστριας ήταν αυτοί που δήλωσαν πως οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από χάκερς.

Με πληροφορίες από Variety

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM