To νέο ντοκιμαντέρ της Lady Gaga αποκαλύπτει την προσωπική της ζωή και επαναφέρει την κόντρα με την Μαντόνα

To νέο ντοκιμαντέρ της Lady Gaga αποκαλύπτει την προσωπική της ζωή και επαναφέρει την κόντρα με την Μαντόνα Facebook Twitter
0

Δύο events για μια από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ της εποχής τη Lady Gaga θα φιλοξενηθούν σύντομα στο Τορόντο και ήδη το buzz είναι μεγάλο.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου (7 έως 17 Σεπτεμβρίου) θα κάνει πρεμιέρα ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ ενώ στο Princess of Wales Theater Theatre αναμένεται να ακολουθήσει το λάιβ περφόρμανς, μετά από καιρό απουσίας της τραγουδίστριας. 

Στο ντοκιμαντέρ, ο σκηνοθέτης Chris Moukarbel καταγράφει τη Lady Gaga σε πολύ προσωπικές στιγμές μαζί με στενούς φίλους και με μέλη της οικογένειάς της. 

Μεταξύ άλλων τη βλέπουμε πώς ηχογραφεί το άλμπουμ «Joanne» (2016), αλλά και να μιλά για τα προσωπικά προβλήματα.

Ωστόσο αυτό που έχει ενδιαφέρον και έχει εξιτάρει τα ταμπλόιντς είναι το teaser που την δείχνει να μιλά για την Μαντόνα και με τον τρόπο αυτό να επαναφέρει την κόντρα μεταξύ των δύο ποπ σταρ.

Κάποιες πρώτες κριτικές κάνουν λόγο για ένα αρκετά αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ ενώ οι φανς της Μαντόνα την κατηγορούν για ακόμη μια φορά πως αντέγραψε την Βασίλισσα καθώς το κόνσεπτ θυμίζει πολύ το περίφημο « Στο κρεβάτι με την Μαντόνα» που είχε κυκλοφορήσει το 1990.

Το πρόμο αναφέρει πως θα δούμε την Gaga όπως ποτέ ξανά.

Τα teaser που έχουν κυκλοφορήσει όλα μαζεμένα:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM