Η Miley Cyrus μεταμορφώνεται σε γυμνή νεράιδα για το νέο βιβλίο του David LaChapelle

Facebook Twitter
0

Tον τελευταίο καιρό έμοιαζε να έχει υιοθετήσει ένα πιο συντηρητικό προφίλ και γενικά είχαμε καιρό να δούμε το όνομά της δίπλα στη λέξη σκάνδαλο. Η nsfw πλευρά της Miley Cyrus όμως επέστρεψε και η ποπ σταρ είναι και πάλι γυμνή - αυτή τη φορά στο όνομα της τέχνης.

Το πρόμο για την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του φωτογράφου David LaChapelle ξεκίνησε και η πρώτη φωτογραφία αποκαλύπτει το εξώφυλλο για το οποίο επιλέχθηκε η Miley. H φιγούρα της θυμίζει νεράιδα και η τραγουδίστρια ποζάρει γυμνή με εκατοντάδες κρύσταλλα να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία.

Το βιβλίο, με τίτλο Lost + Found, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και αναμένεται από τον οίκο Taschen ο οποίος το περιγράφει ως το ιλιγγιώδες ταξίδι του φωτογράφου στην ποπ κουλτούρα».

Το βιβλίο του LaChapelle περιέχει φωτογραφίες της Miley Cyrus αλλά και της Rihanna, του Kanye West, της Lady Gaga καθώς και αδημοσίευτο υλικό από το αρχείο του φωτογράφου που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πορτρέτα των Michael Jackson και Andy Warhol.

Πάντως αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να υπάρξουν ξανά δημοσιεύματα για την Miley καθώς θα εμφανιστεί για να τραγουδήσει στην σκηνή των βραβείων MTV Video Music Awards -και αυτό στο παρελθόν είχε κάθε φορά ενδιαφέρον...>>>

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM