Κλαμπ στη Νέα Υόρκη εκθέτει την Κένταλ Τζένερ με την απόδειξη από τα ποτά της

Κλαμπ στη Νέα Υόρκη εκθέτει την Κένταλ Τζένερ με την απόδειξη από τα ποτά της Facebook Twitter
3


Την Πέμπτη το βράδυ, το μοντέλο Κένταλ Τζένερ εντοπίστηκε στο Baby's All Right, ένα μεγάλο κλαμπ στο Ουίλιαμσμπουργκ του Μπρούκλιν, όπου διεξήχθη το πάρτι για το νέο άλμπουμ του A$AP. Ο ενθουσιασμός των παπαράτσι και όσων ήταν στην παρουσίαση του δίσκου ήταν μεγάλος. Και αρχικά ίσως να είχαν ενθουσιαστεί και οι εργαζόμενοι στο Baby's All Right... Όμως στη συνέχεια φαίνεται πως συνέβη κάτι που χάλασε το κλίμα και εκθέτει το διάσημο και πολύ πλούσιο μοντέλο.

Στο Instagram του κλαμπ μοιράστηκε η φωτογραφία μιας απόδειξης που δείχνει το όνομα και την υπογραφή της Τζένερ - και καθόλου φιλοδώρημα.

"Μην ξεχνάτε να δίνετε φιλοδώρημα στον μπάρμαν σας", γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας το Baby's All Right. Η απόδειξη δείχνει λογαριασμό 24 δολαρίων και τον χώρο όπου ο πελάτης συμπληρώνει το ποσό του φιλοδωρήματος κενό.

Don't forget to tip your bartender :)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baby's All Right (@babysallright) στις

Στην Αμερική το φιλοδώρημα είναι κανόνας και επιβάλλεται ενώ οι σερβιτόροι και οι εργαζόμενοι σε μπαρ και εστιατόρια αναμένουν πάντα να δίνεται ένα ποσό τη τάξης του 10, 15 ή και 20 % του συνολικού ποσού του λογαριασμού. Συνεπώς αυτό που έκανε η Τζένερ θεωρείται εκτός από σοβαρή παράλειψη και προσβολή.

Το μοντέλο δεν έχει σχολιάσει τον ισχυρισμό αν και διάφορα Μέσα έχουν ζητήσει δήλωση και στα social medιa το θέμα αυτό έχει δώσει αρκετή τροφή για σχόλια όχι και τόσο κολακευτικά.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM