«Έχασα την ψυχή μου και τα παιδιά μου τον ήρωά τους»: H σπαρακτική δήλωση της συζύγου του Τσέστερ Μπένινγκτον

«Έχασα την ψυχή μου και τα παιδιά μου τον ήρωά τους»: H σπαρακτική δήλωση της συζύγου του Τσέστερ Μπένινγκτον Facebook Twitter
0

Η Tαλίντα Μπένινγκτον, χήρα του τραγουδιστή των Linkin Park Τσέστερ Μπένινγκτον, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από μια εβδομάδα, κάλεσε σήμερα τους φανς του συγκροτήματος  να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον καθώς διανύουν μια περίοδο πόνου.

«Είχαμε μια παραμυθένια ζωή που τώρα έχει μετατραπεί σε αρρωστημένη τραγωδία του Σαίξπηρ», αναφέρει η Ταλίντα σε μια δήλωση που δόθηκε στα μίντια από τον ατζέντη του συγκροτήματος.

Ο 41χρονος αμερικανός τραγουδιστής βρέθηκε απαγχονισμένος σε ιδιωτική κατοικία στο Λος Άντζελες την περασμένη Πέμπτη σκορπώντας θλίψη στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα και σε εκατομμύρια θαμαστές που τον λάτρευαν για τις εκρηκτικές του ερμηνείες με τους Linkin Park. Mε την Ταλίντα είχαν παντρευτεί το 2006 και έκαναν τρία παιδιά ενώ ο τραγουδιστής είχε ακόμη τρία παιδιά από προηγούμενους γάμους.

Η δήλωση της Ταλίντα: 

Πριν από μία εβδομάδα, έχασα την ψυχή μου και τα παιδιά μου έχασαν τον ήρωά τους - τον πατέρα τους. Είχαμε μια παραμυθένια ζωή που τώρα έχει μετατραπεί σε αρρωστημένη τραγωδία του Σαίξπηρ. Πώς μπορώ να προχωρήσω; Πώς μπορώ να σηκώσω την θρυμματισμένη μου ψυχή; Η μόνη απάντηση που ξέρω είναι να μεγαλώσω τα μωρά μας με όση αγάπη μου έχει απομείνει.
Θέλω να ενημερώσω τους φανς σε όλο τον κόσμο πως αισθανόμαστε την αγάπη σας. Αισθανόμαστε και την απώλειά σας. Τα μωρά μου είναι τόσο μικρά για να έχουν χάσει τον μπαμπά τους. Και ξέρω ότι όλοι θα βοηθήσετε να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του. Ήταν μια φωτεινή, γεμάτη αγάπη ψυχή με φωνή αγγέλου. Και τώρα είναι ελεύθερος να ερμηνεύει τα τραγούδια του στις καρδιές μας. Ο Θεός να μας ευλογεί όλους και να μας δίνει δύναμη να στηρίζουμε ο ένας στον άλλο στον πόνο. Ο Τσέστερ αυτό θα ήθελε να πράξουμε. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγάπη μου.»

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM