To εκρηκτικό τελευταίο live του Τσέστερ Μπένινγκτον - ΒΙΝΤΕΟ

To εκρηκτικό τελευταίο live του Τσέστερ Μπένινγκτον - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Παγκόσμιο σοκ στην μουσική προκάλεσε η είδηση πως ο Τσέστερ Μπένινγκτον, ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Linkin Park, αυτοκτόνησε σήμερα στο σπίτι του στη νότια Καλιφόρνια, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.


Ο ιστότοπος TMZ, που επικαλέστηκε πηγές από τις αρχές επιβολής του νόμου, μετέδωσε ότι ο 41χρονος Μπένινγκτον έβαλε τέλος στην ζωή του διά απαγχονισμού στην οικία του στο Πάλος Βέρντες, κοντά στο Λος Άντζελες.


Ιατροδικαστής, τον οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επιβεβαίωσε από την πλευρά του τον θάνατο του τραγουδιστή, αναφέροντας ως πιθανή αιτία την αυτοκτονία.

Ο τραγουδιστής των Linkin Park πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων δύο δεκαετιών ερμηνεύοντας με το μοναδικό του στιλ που ανέδειξε το επιτυχημένο ροκ συγκρότημα του. 

Οι Linkin Park είχε προγραμματιστεί να συνεχίσουν την περιοδεία τους αργότερα αυτό το μήνα προωθώντας το άλμπουμ "One More Light" και το κορυφαίο χιτ "Heavy". Η One More World World Tour θα συνεχιζόταν στις 27 Ιουλίου, αλλά οι Linkin Park εμφανίστηκαν για μια συναυλία πριν την ανάπαυλα στις 6 Ιουλίου στο Barclaycard Arena στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Αυτή τους η εμφάνιση περνά πλέον στην ιστορία ως το τελευταίο live του Τσέστερ Μπένινγκτον.

Το βίντεο μια θαυμάστριας του συγκροτήματος κατέγραψε τις εκρηκτικές στιγμές στο stage:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM