Το νέο βιντεοκλίπ της πιο sexy από ποτέ Τζένιφερ Λόπεζ δίπλα στον πρώην της

Το νέο βιντεοκλίπ της πιο sexy από ποτέ Τζένιφερ Λόπεζ δίπλα στον πρώην της Facebook Twitter
0

Την περασμένη Πέμπτη η Τζένιφερ Λόπεζ κυκλοφόρησε το νέο της single «Ni Tu Ni Yo» και σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα και το αντίστοιχο βιντεοκλίπ, στο οποίο εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ, τραγουδώντας στα ισπανικά παρέα με το κουβανέζικο μουσικό συγκρότημα Gente de Zona. 

Το βιντεοκλίπ προϊδεάζει για την φαντασμαγορική συνέχεια από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα, αφού ξεκινά με την εμφάνιση του Μαρκ Άντονι, πρώην συζύγου της διάσημης τραγουδίστριας με τον οποίο συνεργάστηκαν στο τραγούδι, κι ενός εξαιρετικά όμορφου φωτογράφου. Μαζί αποφασίζουν πως το «Ni Tú Ni Yo» θα πρέπει να εστιάσει στις εντυπωσιακές χορευτικές κινήσεις της ενώ θα αλλάζει αξιοσημείωτα πολλά ρούχα, το ένα πιο εντυπωσιακό από το άλλο, με το γκρουπ να παίζει πίσω της. 

#NiTuNiYo music video is out NOW!!! Full video on @vevo @applemusic @YouTube #VamosABailar LINK: http://smarturl.it/NiTuNiYoV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις


Και αυτό ακριβώς συμβαίνει στα υπόλοιπα 4 λεπτά που ακολουθούν. Η Τζένιφερ Λόπεζ λικνίζεται με τον μοναδικά σέξι τρόπο της, φορώντας ρούχα υψηλής ραπτικής από γνωστούς σχεδιαστές και οίκους μόδας και εντυπωσιακά παπούτσια και αξεσουάρ, από brands όπως Tom Ford, Jimmy Choo, Michael Costello, Rebecca de Ravenel, Nicolas Jebran, Le Vian, Mattia Cielo και Giuseppe Zanotti. Βέβαια, η εμφάνισή της με μόνο ένα φύλο συκής προσεκτικά τοποθετημένο, ενώ η υπόλοιπη είναι γυμνή, ενδεχομένως υπερνικά τα υπόλοιπα στιλ. 

#NiTuNiYo video Tuesday!! 9am on Telemundo and 10am on VEVO and YouTube!!!!! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις


Τον Απρίλιο, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε δηλώσει πως νιώθει πολύ περήφανη για το επερχόμενο άλμπουμ της. «Νομίζω πως είναι από τα καλύτερα που έχω κάνει εδώ και καιρό», είχε πει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ο σύντροφός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, είναι μεγάλος θαυμαστής της δουλειά της. 

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Ni Tu Ni Yo» που μόλις κυκλοφόρησε:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM