H Αντέλ εξηγεί τους λόγους που αυτή της η περιοδεία είναι μάλλον και η τελευταία

H Αντέλ εξηγεί τους λόγους που αυτή της η περιοδεία είναι μάλλον και η τελευταία Facebook Twitter
0

Τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να ξανακάνει περιοδείες, εξήγησε η Αντέλ σε ένα χειρόγραφο μήνυμα της, το οποίο και δημοσιεύτηκε από ένα θαυμαστή της στο Instagram. 

Το παραπάνω δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, αφού ήταν κάτι το οποίο η διάσημη τραγουδίστρια είχε αφήσει να εννοηθεί από παλαιότερα.

Συγκεκριμένα σε συναυλία που είχε δώσει τον Μάρτιο στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας είχε πει: «Οι περιοδείες δεν είναι κάτι που μου αρέσει... το χειροκρότημα με κάνει και αισθάνομαι ευάλωτη». «Δεν ξέρω εάν θα κάνω ξανά περιοδεία. Ο μόνος λόγος που το κάνω είστε εσείς. Δεν είμαι σίγουρη αν οι περιοδείες είναι στο πρόγραμμά μου».


Αφού πραγματοποίησε την πρώτη από τις τέσσερις εμφανίσεις της στο στάδιο του Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο, ένας μέλος του φαν κλαμπ της ανέβασε στο Instagram ένα χειρόγραφο σημείωμα που φέρεται ότι είναι γραμμένο από την ίδια την Αντέλ και το οποίο μοιράστηκε μαζί με το πρόγραμμα της συναυλίας.

???✒❤Photo by Traci @tracii_m Translation by @wannabeadkins Adele @Adele's letter from her your book! "So this is it after 15 months on the road and 18 months of 25 we are at the end. We have taken this tour across uk+ Ireland, throughout Europe, all over America and I finally got to go to Australia and New Zealand too. Touring is a peculiar thing, it doesn't suit me particularly well. I'm a real homebody and I get so much joy in the small things. Plus I'm dramatic and have a terrible history of touring. Until now that is! I've done 119 shows and these last 4 will take me up to 123, it has been hard out an absolute thrill and pleasure to have done. I only ever did this tour for you and to hopefully have an impact on you the way that some of my favourite artist have had on me live. And I wanted my final shows to be in London because I don't know if I'll ever tour again and so I want my last time to be at home. Thank you for coming, for all of your ridiculous love and kindness. I will remember all of this for the rest of my life. Love you. Goodnight for now" ❤️Adele #Adele #Adelettes #AdeleLive2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelettes©® (@adelettes) στις


Το σημείωμα, που φέρει στο τέλος του την υπογραφή της Αντέλ, αναφέρει συγκεκριμένα: 


«Αυτό ήταν, μετά από 15 μήνες στο δρόμο και 18 μήνες κυκλοφορίας του "25" φτάσαμε στο τέλος. Κάναμε περιοδεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική και τέλος πήγα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.».

«Η περιοδεία είναι ένα πράγμα περίεργο που δεν μου ταιριάζει ιδιαιτέρως. Είμαι πραγματικά "σπιτόγατος" και απολαμβάνω τόσο πολύ τα μικρά πράγματα. Επιπλέον, είμαι δραματική και έχω μία απαίσια εμπειρία από τις περιοδείες γενικότερα. Ως τώρα έκανα 119 εμφανίσεις και με αυτές τις τελευταίες τέσσερις θα φτάσω τις 123 και ένιωσα την απόλυτη συγκίνηση και ευχαρίστηση.».

«Έκανα αυτήν την περιοδεία μόνο για εσάς και ελπίζω να είχε το ίδιο αντίκτυπο σε εσάς όπως είχαν και για εμένα μερικοί από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες.».

Το σημείωμα καταλήγει ως εξής:

«Και ήθελα οι τελευταίες μου εμφανίσεις να γίνουν στο Λονδίνο γιατί δεν ξέρω εάν θα κάνω περιοδεία ξανά και θα ήθελα η τελευταία φορά να είναι στην πατρίδα. Σας ευχαριστώ που ήρθατε, για όλη σας την "υπερβολική" αγάπη και καλοσύνη. Θα τα θυμάμαι όλα αυτά για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σας αγαπάω. Καληνύχτα για τώρα.».

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε (σ.σ. αστειευόμενη) με τους 98.000 παρευρισκόμενους της συναυλίας, πως ανυπομονεί να «καπνίσει και να πιει ουίσκι» μετά την Κυριακή, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι πως σχεδιάζει να γίνει μητέρα. Αφού ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την αγάπη, την υποστήριξη και την δέσμευση τους, εξήγησε την ανάγκη της για μια ιδιωτική ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και variety.com

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM