Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ εξέδωσε φωτογραφικό λεύκωμα και κάποιοι είναι πολύ δυσαρεστημένοι

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ εξέδωσε φωτογραφικό λεύκωμα και κάποιοι είναι πολύ δυσαρεστημένοι Facebook Twitter
0

Η έκδοση του βιβλίου «What I See» με την φωτογραφική συλλογή του Μπρούκλιν Μπέκαμ έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους γονείς του και όλη την οικογένεια, που περήφανοι παραβρέθηκαν στην έκθεση των φωτογραφιών στον βρετανικό οίκο δημοπρασιών Christie's το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο δεν αντιμετωπίστηκε το ίδιο και από τον υπόλοιπο καλλιτεχνικό και μη κόσμο, που καθόλου δεν φαίνεται να εντυπωσιάστηκαν από το νέο εγχείρημα του 18χρονου γιου των Ντέιβιντ και Βικτόρια. 

Thank you so much! @christiesinc @poloralphlauren #whatiseebrooklynbeckham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb (@brooklynbeckham) στις


Family #whereisHarper #davidbeckham #victoriabeckham #brooklynbeckham #romeobeckham #CruzBeckham #?? #Whatisee

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beckhamonly (@beckhamonly) στις

Το φωτογραφικό λεύκωμα περιέχει συνολικά 300 φωτογραφίες και, όπως εξηγείται στο οπισθόφυλλο, «κάθε κεφάλαιο αφηγείται μια διαφορετική ιστορία, μαζί με λεζάντες δια στόματος Μπρούκλιν». Οι πρώτες εντυπώσεις όμως, ειδικά για τους τίτλους των φωτογραφιών, τα συνοδευτικά κείμενα αλλά και την ίδια την αισθητική τους, δεν είναι και οι καλύτερες. Χρήστες στα social media που ξεφύλλισαν το βιβλίο σχολιάζουν σε έντονο βαθμό το νεαρό της ηλικίας του, το ότι είναι μια πρόχειρη προσπάθεια που γνωστοποιήθηκε λόγω του ότι είναι διάσημος κι αλλά σχετικά κακεντρεχή πράγματα. 


Από την πλευρά της η Francesca Dow, υπεύθυνη του εκδοτικού οίκου Penguin Random House Children, υπερασπίστηκε φυσικά το βιβλίο, απαντώντας στις πρώτες κακές κριτικές πως «το What I See είναι ένα βιβλίο για εφήβους από έναν έφηβο», το οποίο και «δίνει στους θαυμαστές του Μπρούκλιν μια ευρύτερη ιδέα του κόσμου του μέσω της μοναδικής και δημιουργικής προοπτικής του».

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία της Βρετανίας από σήμερα 29 Ιουνίου στην τιμή των 8.5 λιρών και από 1η Αυγούστου και στις ΗΠΑ έναντι 17.61 λιρών. Τα έσοδα θα πάνε προς βοήθεια των παιδιών θυμάτων της πυρκαγιάς στον Πύργο Γκρένφελ. 

Look what just arrived... so excited #whatisee is finally here. Can't wait to meet some of you next week at signings, who's coming?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb (@brooklynbeckham) στις


Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM