Miley Cyrus και Dolce Gabbanna μόλις τσακώθηκαν δημοσίως στο Instagram

Miley Cyrus και Dolce Gabbanna μόλις τσακώθηκαν δημοσίως στο Instagram Facebook Twitter
0

 

Ο Braison, o μικρός αδελφός της τραγουδίστριας Miley Cyrus έκανε αυτή την εβδομάδα το ντεμπούτο του στη μόδα συμμετέχοντας στο σόου των Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Η ποπ σταρ έσπευσε να σχολιάσει τα ευχάριστα νέα και να προωθήσει τη συμμετοχή του αδελφού της μέσω του Instagram της, αλλά δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τους σχεδιαστές - και εκείνοι απάντησαν γιατί άλλωστε έχουν αποδείξει και στο παρελθόν πως απαντούν σε όποιον τους προκαλέσει.

«Συγχαρητήρια @braisonccyrus» έγραψε η Miley προσθέτοντας αρκετά κολακευτικά σχόλια για το πόσο ταλαντούχος και χαρισματικός είναι ο αδελφός της, αλλά για το φινάλε κρατούσε ένα υστερόγραφό το οποίο εκνεύρισε τους σχεδιαστές.« D & G, ΠΟΛΥ διαφωνώ με την πολιτική σας .... αλλά υποστηρίζω την προσπάθεια της εταιρείας σας να τιμά νέους καλλιτέχνες και να τους δίνει το βήμα για να λάμψουν και να τους δουν όλοι», έγραψε η τραγουδίστρια αναφερόμενη προφανώς στην ανοιχτή θέση που έχουν πάρει οι σχεδιαστές υποστηρίζοντας την Μελάνια Τραμπ και τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Congrats @braisonccyrus on walking in your 1st runway show.... It's never been my little brothers dream to be a model as HE is one of the most talented musicians my ears have ever been given the gift of hearing.... BUT it is a Cyrus family trait to try everything once (within reason HA) and to embrace opportunities that encourage you to step out of your comfort zone! We believe in trying something new everyday! I love you Prince Suga Bear and seriously congratulations on your experience! I am so proud of you always.... From Nashville to Italy! ?❤️?❤️?❤️ PS D&G, I STRONGLY disagree with your politics.... but I do support your company's effort to celebrate young artists & give them the platform to shine their light for all to see!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Ο Stefano Gabbanna ανέλαβε να απαντήσει για λογαριασμό του οίκου και σχολίασε τη φωτογραφία «Για το ηλίθιο σχόλιο σου δεν θα ξαναδουλέψουμε μαζί του».

Όμως είχε και συνέχεια καθώς ο σχεδιαστής απάντησε και μέσα από το δικό του Instagram. «Είμαστε Ιταλοί και δεν μας νοιάζει για την πολιτική και κυρίως για την αμερικανική! Κάνουμε φορέματα και αν θες να κάνεις πολιτική με ένα ποστ τότε απλά έχεις άγνοια. Δεν χρειαζόμαστε τις αναρτήσεις και τα σχόλιά σου, έτσι την επόμενη φορά παρακαλούμε να μας αγνοήσετε!» έγραψε ο σχεδιαστής.

Για την ιστορία πάντως τα περισσότερα σχόλια ήταν αρνητικά για τον Stefano Gabbanna και του επιτέθηκαν για το ύφος της απάντησης.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM