Miley Cyrus και Jimmy Fallon μεταμφιέζονται και τραγουδούν στο μετρό της Νέας Υόρκης

Miley Cyrus και Jimmy Fallon μεταμφιέζονται και τραγουδούν στο μετρό της Νέας Υόρκης Facebook Twitter
0

Εκείνος ίσως να τα κατάφερε κάτω από την μακριά περούκα, τα γυαλιά και το κάντρι καπέλο, για εκείνη όμως ήταν σίγουρα δύσκολο, λόγω φωνής, να περάσει απαρατήρητη. Η Miley Cyrus και ο Jimmy Fallon μεταμφιέστηκαν για τις ανάγκες του τηλεοπτικού σόου του ηθοποιού και παρουσιαστή και κατέβηκαν τις σκάλες του μετρό της Νέας Υόρκης για να τραγουδήσουν ως πλανόδιοι καλλιτέχνες.

Η Miley Cyrus τραγούδησε το «Jolene» της Dolly Parton με τον παρουσιαστή να την συνοδεύει με το ντέφι και μερικές φορές και με τα -όχι και τόσο μελωδικά-φωνητικά του.

Η μελωδική αυτή έκπληξη έγινε στο σταθμό του μετρό στο Μανχάταν κάτω από το  Rockefeller Center με δεκάδες θεατές να συγκεντρώνονται για να ακούσουν την «μπάντα» και να βιντεοσκοπήσουν με τα κινητά τους.

Μόλις τελείωσε το τραγούδι και οι δυο διάσημοι έβγαλαν γυαλιά, καπέλα και περούκες το κοινό ξέσπασε σε έντονα χειροκροτήματα ενώ αμέσως μετά η Cyrus δήλωσε: «Αυτή είναι η πρώτη μου φορά στο σταθμό του μετρό, και ήταν κάτι συναρπαστικό».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM