NSFW: H Άμπερ Ρόουζ δημοσιεύει μια αυστηρώς ακατάλληλη φωτογραφία στο instagram για να προωθήσει το Slut Walk

Facebook Twitter
0

I Love this Dress from @fashionnova! ????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Rose (@amberrose) στις

H 33χρονη Amber Rose είναι διάσημη ως μοντέλο και κυρίως μέσα από τις κατά καιρούς πύρινες δηλώσεις της εναντίον διασημοτήτων και τις διαμάχες που προκαλούνται μετά.

Είναι όμως γνωστή και για την ακτιβιστική της δράση και κάθε χρόνο διοργανώνει μια μεγάλη εκδήλωση που ονομάζεται SlutWalk. Το Slutwalk είναι η ονομασία που δόθηκε σε ένα κίνημα που ξεκίνησε το 2011 με σκοπό να φέρει μπροστά τα μεταξύ άλλων τα προβλήματα των γυναικών, την κουλτούρα της ανισότητας, αλλά κυρίως τα ζητήματα της κακοποίησης και τω βιασμών. Κατά τη διάρκεια της ημέρας των Slut Walks διοργανώνονται πορείες και διαδηλώσεις σε δεκάδες πόλεις με τη συμμετοχή χιλιάδων γυναικών. Πολλές από τις συμμετέχουσες ντύνονται προκλητικά ή εμφανίζονται φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους για να αντικρούσουν έτσι τον ισχυρισμό πως οι γυναίκες προκαλούν τους βιαστές με το ντύσιμό τους.

 Η Amber Rose διοργανώνει το δικό της Slut Walk στο Λος Άντζελες και φέτος αποφάσισε να το ανακοινώσει ολόγυμνη. Η 33χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία της που την δείχνει ξαπλωμένη σε μια σκάλα και γυμνή από τη μέση από και κάτω.

Η φωτογραφία της συνοδεύτηκε από το Hashtag # amberroseslutwalk-Rose, αλλά παρόλο που μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral και προκάλεσε πανδαιμόνιο στα social media, πλέον υπάρχει μόνο στο Twitter. Tο Instagram την αφαίρεσε μέσα σε λίγη ώρα- κάτι που μάλλον ήταν αναμενόμενο.

Και φυσικά η ίδια απάντησε:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM