Στο νέο τραγούδι των David Guetta και Justin Bieber πρωταγωνιστούν μόνο άγγελοι της Victoria's Secret

Στο νέο τραγούδι των David Guetta και Justin Bieber πρωταγωνιστούν μόνο άγγελοι της Victoria's Secret Facebook Twitter
0

Πριν λίγες ημέρες ο Justin Bieber είχε δημοσιεύσει τον λογαριασμό του στο Twitter ένα πολύ αινιγματικό μήνυμα, γράφοντας απλώς στη σειρά έξι γυναικεία ονόματα, χωρίς να αναφέρει επώνυμο. Όταν ανακοινώθηκε πως θα συνεργαστεί με τον David Guetta σε ένα νέο τραγούδι, το τοπίο ξεκαθάρισε και τα πρώτα σύντομα αποσπάσματα από το βιντεοκλίπ, έλυσαν την απορία ποιες είναι όλες αυτές οι γυναίκες.


Στο «2U» του David Guetta ο Justin Bieber τραγουδά αλλά δεν εμφανίζεται καθόλου στο βιντεοκλίπ, όπου πρωταγωνιστούν μόνο άγγελοι της Victoria's Secret, ανάμεσά τους οι Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Romee Strijd και Sara Sampaio.

«Ο Justin έχει τόσο μοναδική φωνή και τον σέβομαι τόσο το ταλέντο του όσο και τις επιλογές του. Τελευταία πήρε μερικά ρίσκα για να επανεφεύρει τον εαυτό του, με έναν τόσο φοβερά δημιουργικό τρόπο. Είμαι περήφανος που επιτέλους κάνω δίσκο μαζί του. Νομίζω πως το "2U" είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός συναισθηματικής ενέργειας και μιας τεράστιας μελωδίας με τολμηρούς ήχους», σχολίασε ο David Guetta.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «2U» που μόλις κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμο στο iTunes:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM