Ο Καζάκος δίνει εξηγήσεις για τους «προδότες νέους που μεταναστεύουν» και καταγγέλλει τα social media

Ο Καζάκος δίνει εξηγήσεις για τους «προδότες νέους που μεταναστεύουν» και καταγγέλλει τα social media Facebook Twitter
5

Εξηγήσεις για τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό και διαπράττουν «προδοσία», έδωσε ο Κώστας Καζάκος σε ραδιόφωνο της Πάτρας, ο οποίος υποστηρίζει τώρα ότι δεν είπε προδότες τους ίδιους τους νέους αλλά αυτούς που «τους οδήγησαν να φύγουν».

Ο γνωστός ηθοποιός και διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας είπε σε σημερινή συνέντευξή του στο Ράδιο Γάμμα, κατηγορώντας μάλιστα τα social media ότι «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωση του:

«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν. Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν».

«Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δισ. ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δισ. ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους», τόνισε ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ.

Τι ακριβώς είχε πει ο κ. Καζάκος στον Alpha

Πηγή: patrastimes.gr.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Καζάκος. Μετά την Αφροδίτη Μάνου, δεύτερο απανωτό "χτύπημα" από ένα "αριστερό" μυαλό.Κοινός παρονομαστής : Η Αριστερά γεννήθηκε αθώα και συνεχίζει πάντα να είναι αθώα, σε ένα δικό της φαντασιακό παράδεισο. Κρίνει, πάντα οι άλλοι φταίνε, επικρίνει. Η διαφορά μεταξύ Μάνου και Καζάκου είναι ότι η Μάνου δεν πήρε ποτέ δημόσια θέση και πορεύεται επικίνδυνα τον προσωπικό της δρόμο, ενώ ο Καζάκος μετείχε και μετέχει των δομών της καταραμένης αστικής δημοκρατίας (π.χ. βουλευτής, ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας) και αμείβεται από αυτές. Συνεπώς, η "παρερμηνεία" των δηλώσεών του και "άλλο εννοούσα", κρίνονται αυστηρά για την σοβαρότητα του ατόμου τελικά (ή την πομπώδη σοβαροφάνεια που πάντα τον διέκρινε).
Ήθελα να ήξερα, δεν έχουν βαρεθεί όλοι αυτοί οι ανόητοι, πολιτικοί και καλλιτέχνες, να μυξοκλαίνε μετά από μια παπαριά που πετάνε και να επαναλαμβάνουν μονότονα ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις τους; Καταντάει αηδία πια.