Στη δημοσιότητα βίντεο της σύλληψης του Τάιγκερ Γουντς: Ο αθλητής παραπατούσε και δεν μπορούσε καν να μιλήσει

Στη δημοσιότητα βίντεο της σύλληψης του Τάιγκερ Γουντς: Ο αθλητής παραπατούσε και δεν μπορούσε καν να μιλήσει Facebook Twitter
0

Η αστυνομία στη Φλόριντα, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τη σύλληψη του Τάιγκερ Γουντς για οδήγηση υπό την επήρεια.

Τη Δευτέρα, οι αξιωματικοί διαπίστωσαν ότι μια Mercedes κινούνταν περίεργα στην πλευρά του δρόμου με τα φώτα των φρένων να αναβοσβήνουν και δύο σκασμένα λάστιχα.

Το βίντεο δείχνει ότι οι αξιωματικοί προσεγγίζουν το αυτοκίνητο και από αυτό βγαίνει ο Γουντς ο οποίος είναι σε κακή κατάσταση και δεν ήξερε καν πού ήταν. Το πλάνο δείχνει επίσης ότι ο Γουντς σκοντάφτει μετά από μια δοκιμασία ελέγχου που υποβάλλεται πριν από τη σύλληψή του.

Ωστόσο το αλκοτέστ κατέγραψε ποσοστό αλκοόλ αίματος 0,00% και ο Γουντς ανακοίνωσε αργότερα ότι η κατάστασή του προκλήθηκε από συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Στην αστυνομική έκθεση της σύλληψής του, ο Γούντς περιγράφεται ως συνεργάσιμος, αλλά πως έμοιαζε να είναι σύγχυση. Ο αξιωματικός που ήταν υπεύθυνος για την κράτηση του είπε επίσης ότι ο παίκτης του γκολφ ήταν ανίκανος να περπατήσει μόνος του και δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

Τα αρχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι επιβεβαιώνεται πως είχε κάνει λήψη τεσσάρων συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Τον Απρίλιο ο Γουντς υποβλήθηκε σε εγχείριση για την πλάτη του. «Δοκιμάσαμε κάθε τρόπο θεραπείας εκτός από την εγχείριση, αλλά απέτυχαν όλοι. Είχα καλές και άσχημες μέρες, αλλά ο πόνος ήταν πάντα εκεί, δεν μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα. Πονούσα ακόμη και ξαπλωμένος», είχε αναφέρει σχετικά με την επέμβαση, που είναι η τέταρτη κατά σειρά που κάνει για το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας από το 2014.

Ο Γουντς εξέδωσε δήλωση με την οποία υπόσχεται να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις που οδήγησαν στη σύλληψή του. «Δεν συνειδητοποίησα ότι το μείγμα φαρμάκων με επηρέασε τόσο έντονα», αναφέρει και ζητά συγγνώμη.

Ο Γουντς θα παραπεμφθεί σε δίκη στις 5 Ιουλίου στο δικαστήριο του Palm Beach County με την κατηγορία οδήγησης υπό την επήρεια ουσιών.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM
Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM