Αναβάλλεται ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη

Αναβάλλεται ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη Facebook Twitter
0

Αναβάλλεται ο γάμος του περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη και της δημοσιογράφου Σίας Κοσιώνη, μετά τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Happy Day», ο Κώστας Μπακογιάννης αναβάλλει το γάμο του για να τιμήσει τη μνήμη του παππού του και να τηρήσει την περίοδο πένθους. Ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως η τελετή θα γίνει μετά τις 40 μέρες πένθους καθώς η κα Κοσιώνη είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Πρωί πρωί η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισαν να αναβάλλουν προσωρινά τον γάμο τους. Δεν έχουν ορίσει ημερομηνία εκ νέου, πάντως οι πληροφορίες θέλουν μετά τις 40 μέρες του πένθους να σκέφτονται κάνουν την τελετή γιατί μετά θα είναι και πολύ προχωρημένη η εγκυμοσύνη της Σίας Κοσιώνη που είναι ήδη στον πέμπτο μήνα. Η τελετή θα γινόταν στη Σαντορίνη και η δεξίωση στο σπίτι του κουμπάρου, Γιάννη Αλαφούζου», αναφέρθηκε στην εκπομπή Happy Day.

To ρεπορτάζ της εκπομπής με τις λεπτομέρειες.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM