Ο μυστικός γάμος της Μιράντα Κερ με τον Έβαν Σπίγκελ, τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή του Snapchat

Ο μυστικός γάμος της Μιράντα Κερ με τον Έβαν Σπίγκελ, τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή του Snapchat Facebook Twitter
0

Το μοντέλο Miranda Kerr και ο επιχειρηματίας Evan Spiegel παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Η 34χρονη και ο 26χρονος δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Snapchat, 26, παντρεύτηκαν στον κήπο του σπιτιού τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχοντας καταφέρει α κρατήσει μυστική την τελετή από τα μίντια.

Περίπου 50 άτομα παρακολούθησαν την τελετή, η οποία αν και ήταν σε στενό κύκλο ήταν πολυτελής όπως αναφέρει πηγή στο People.

Ο μυστικός γάμος της Μιράντα Κερ με τον Έβαν Σπίγκελ, τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή του Snapchat Facebook Twitter

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για την Kerr καθώς υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Orlando Bloom με τον οποίο έχει ένα παιδί 6 ετών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Forbes, ο Spiegel έχει αξία πάνω από 4 δισ. δολάρια ενώ το μοντέλο είναι ένα από τα υψηλότερα αμειβόμενα παγκοσμίως, κερδίζοντας 4 εκατ. την περασμένη χρονιά.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM