Μπεν Στίλερ και Κριστίν Τέιλορ ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 17 χρόνια γάμου

Μπεν Στίλερ και Κριστίν Τέιλορ ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 17 χρόνια γάμου Facebook Twitter
1
Μπεν Στίλερ και Κριστίν Τέιλορ ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 17 χρόνια γάμου Facebook Twitter

Ο Μπεν Στίλερ και η Κριστίν Τέιλορ αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 17 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι ανακοίνωσε πςω παίρνουν διαζύγιο σε κοινή τους δήλωση προς τα μίντια. 

«Με τρομερή αγάπη και σεβασμό του ενός για τον άλλον και τα 18 χρόνια που περάσαμε μαζί σαν ζευγάρι, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε. Προτεραιότητά μας θα συνεχίσει να είναι η ανατροφή των παιδιών μας, ως αφοσιωμένοι γονείς και στενοί φίλοι. Ζητούμε στα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή μας αυτή τη στιγμή», αναφέρουν στην ανακοίνωση. 

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2000 στη Χαβάη και έχουν δύο παιδιά, την 15χρονη Ella και τον 11χρονο Quinlin. Ο Μπεν Στίλερ είχε κάνει πρόταση γάμου στην Κριστίν Τέιλορ τον Νοέμβριο του 1997 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Πεθερικά της συμφοράς» (Meet the Parents), έχοντας ως τότε κι οι δυο στο παρελθόν του μερικούς αποτυχημένους αρραβώνες- αυτός με την Τζιν Τρίπλχορν κι εκείνη με τον σκηνοθέτη Τζέισον Μπλάμ. 

Έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες, ανάμεσά τους τα «Zoolander», «Dodgeball: A True Underdog Story», «Tropic Thunder», «Arrested Development» και «Zoolander 2». 

«Η σχέση μας ήταν κάτι που εξελίχθηκε σταδιακά μέσα σε επτά με οκτώ μήνες. Αρχίσαμε κάνοντας απλώς παρέα και ξαφνικά όλο αυτό έγινε, "Ουάου, νιώθω υπέροχα. Μ' αρέσει πραγματικά αυτός ο άνθρωπος. Νομίζω πως τον αγαπώ. Αλήθεια τον αγαπώ". Μου ήρθε εντελώς ξαφνικά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του το 2013 ο ηθοποιός, σχετικά με την σύζυγό του.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM
Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια