Μετά την Καρντάσιαν και η Μαντόνα κατάφερε να εκνευρίσει το ίντερνετ με τη φωτογραφία της για το Μάντσεστερ

Μετά την Καρντάσιαν και η Μαντόνα κατάφερε να εκνευρίσει το ίντερνετ με τη φωτογραφία της για το Μάντσεστερ Facebook Twitter
0

Μετά την Κιμ Καρντάσιαν ήταν η σειρά της Μαντόνα να εκνευρίσει τους χρήστες των social media με μια και μόνο ανάρτησή της.

 

Η 58χρονη τραγουδίστρια, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων διασημοτήτων, αποφάσισε να αποτίσει, μέσα από τα social media, φόρο τιμής στις οικογένειες των 22 ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους ύστερα από την συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Manchester Arena, ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία της μαζί με την νεαρή σταρ της ποπ και τη λεζάντα:

«Δόξα τον Θεό η φίλη μου είναι καλά. Ας προσευχηθούμε όλοι για τα αθώα θύματα που δεν είναι καλά. Για τις οικογένειες τους και για το Μάντσεστερ».

Παρόλα αυτά, η φωτογραφία και κυρίως η επιλογή της να εστιάσει στην Γκράντε τσάντισε τους followers που χαρακτήρισαν «αναίσθητο» το γεγονός πως η σταρ «επικεντρώθηκε στην τραγουδίστρια και όχι στους αθώους φαν που έχασαν την ζωή τους».

Thank Goodness my friend is O'K. ??Lets all pray for the innocent victims who are not ok. For their families and for Manchester???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Ένας από τους χρήστες έγραψε: «Το ότι είσαι ευγνώμων που η Αριάνα είναι καλά θα έπρεπε να βρίσκεται στο τέλος του post, ο σεβασμός στα νεκρά παιδιά θα έπρεπε να είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό των ανθρώπων, όχι το γεγονός πως η πάμπλουτη, διάσημη, φίλη σου είναι ασφαλής. Πολύ εγωιστικό ποστ από την @madonna».

Άλλος σχολίασε: «Αυτό το ποστ ήταν τόσο άσκοπο!!! Σκέψου περισσότερο πριν ανεβάσεις αυτού του είδους τα σκ***α!!! Τέρμα ναρκισσιστικό...»

Ένας ακόμη τόνισε: «ΔΕΝ θα έπρεπε να χρησιμοποιείς μια τέτοια τραγωδία για αυτο-προβολή!!! Μια άλλη φωτογραφία και άλλες λέξεις θα ταίριαζαν καλύτερα!!!!» 

Οι αντιδράσεις έρχονται μετά το ποστ της Κιμ Καρντάσιαν που ανέβασε επίσης μια φωτογραφία του εαυτού της, για να αναφερθεί στα θύματα της επίθεσης.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM