To photobombing του Τρουντό σε μαθητές που τον πέτυχαν να κάνει τζόκινγκ

To photobombing του Τρουντό σε μαθητές που τον πέτυχαν να κάνει τζόκινγκ Facebook Twitter
0

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό έχει δείξει πολλές φορές το επικοινωνιακό του χάρισμα αλλά και την προσήνειά του απέναντι στους «κοινούς θνητούς».

Είτε αποτέλεσμα επιτυχημένης επικοινωνιακής στρατηγικής, είτε απλώς στοιχείο της προσωπικότητάς του, ο Τρουντό είναι με διαφορά ο πιο δημοφιλής πολιτικός σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτή τη φορά ήταν μία ομάδα Καναδών εφήβων που δοκίμασαν την έκπληξη της ζωή τους καθώς την ώρα που φωτογραφίζονταν για τον ετήσιο σχολικό χορό σε πάρκο του Βανκούβερ, είδαν να περνάει από μπροστά τους κάνοντας τζόκινγκ ο Καναδός πρωθυπουργός.

Ο Τρουντό, διέκοψε, την άσκησή του και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ίσως στο «photobombing» της χρονιάς.

Ο Adam Scotti, επίσημος φωτογράφος του Καναδού πρωθυπουργού, κατέγραψε τη στιγμή και ανέβασε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες.

«Μου αρέσει πολύ να βλέπω τις εκφράσεις των ανθρώπων μόλις καταλαβαίνουν ποιος ήταν αυτός που τους προσπέρασε» έγραψε ο Scotti στο Instagram.

Ευτυχώς για τους μαθητές, συνάντησαν τον Τρουντό την κατάλληλη στιγμή και μπόρεσαν έτσι να βγάλουν μία φωτογραφία που θα μείνει για πάντα στο σχολικό άλμπουμ.

#VCProm2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cam Corrado (@crrdo) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM