Υστερία και χάος από "fake" Τζάστιν Μπίμπερ σε εμπορικό κέντρο - ΒΙΝΤΕΟ

Υστερία και χάος από "fake" Τζάστιν Μπίμπερ σε εμπορικό κέντρο - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Ο 23χρονος Τζάστιν Μπίμπερ αποδεδειγμένα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος και προκαλεί φρενίτιδα με την εμφάνισή του οπουδήποτε.

Όμως τελικά αποδεικνύεται πως το μόνο για να προκληθεί πανικός δεν χρειάζεται καν να είναι κάπου, αρκεί κάποιος να τον υποδυθεί.

Ένα νεαρό κορίτσι, διάσημο για τις φάρσες του στο Youtube, επιχείρησε να δει πόσο εύκολο μπορεί να ξεγελάσει τον κόσμο υποδυόμενη το ποπ ίνδαλμα.

Η μεταμφίεση δεν ήταν κάτι σπουδαίο: μαύρα γυαλιά, ένα φούτερ με κουκούλα, μπόλικο attitude, δυο - τρεις σωματοφύλακες κομπάρσοι και μερικοί τάχα τρελαμένοι πιτσιρικάδες να κάνουν τους φανς.

Η Krizz Solano εμφανίζεται σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Escazu της Κόστα Ρίκα λίγο πριν ο πραγματικός τραγουδιστής φτάσει στην πόλη για μια προγραμματισμένη συναυλία.

Μέσα σε δύο λεπτά, όλοι έχουν πειστεί πως στο mall είναι πράγματι ο Τζάστιν Μπίμπερ αι αρχίσουν να τον ψάχνουν. Ένα πλήθος συγκεντρώνεται γύρω από την μεταμφιεσμένη Krizz και αρχίζει τις φωτογραφίες. Σύντομα η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και έρχονται τα πρώτα ουρλιαχτά και σπρωξίματα.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM