Ο Jimmy Kimmel με δάκρυα στα μάτια μίλησε δημοσίως για την εγχείριση καρδιάς του νεογέννητου γιου του

Ο Jimmy Kimmel με δάκρυα στα μάτια μίλησε δημοσίως για την εγχείριση καρδιάς του νεογέννητου γιου του Facebook Twitter
0
Ο Jimmy Kimmel με δάκρυα στα μάτια μίλησε δημοσίως για την εγχείριση καρδιάς του νεογέννητου γιου του Facebook Twitter

Την Παρασκευή 21 Απριλίου ο Jimmy Kimmel και η σύζυγός του, Molly McNearney, υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους, τον William «Billy» Kimmel. Όταν ήταν όμως μόλις τριών ημερών, ο Billy χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείριση ανοικτής καρδιάς στο Children's Hospital του Λος Άντζελες. 

Χθες ο γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε εμφανώς συγκινημένος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, πως ο νεογέννητος γιος του υποβλήθηκε με επιτυχία στην δύσκολη αυτή επέμβαση, που θα μπορούσε να του έχει κοστίσει μέχρι και τη ζωή. «Τον φωνάζουμε Billy. Έξι σπρωξίματα και είχε βγει. Έδειχνε ένα φυσιολογικό, υγιές μωρό», ξεκίνησε την αφήγησή του ο 49χρονος Kimmel, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. 

Ο Jimmy Kimmel με δάκρυα στα μάτια μίλησε δημοσίως για την εγχείριση καρδιάς του νεογέννητου γιου του Facebook Twitter

Μετά τον τοκετό, οι δυο γονείς επέστρεψαν στο δωμάτιο, όπου η δυόμιση ετών κόρη τους Jane περίμενε για να γνωρίσει τον μικρό της αδερφό. Ωστόσο, τρεις ώρες αργότερα, μια νοσοκόμα παρατήρησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Billy, που πήρε το όνομά του από τον χρόνια συνεργάτη του Kimmel, Guillermo (όπως είναι στα ισπανικά το όνομα William). 

«Η γυναίκα μου ξεκουραζόταν στο κρεβάτι. Μια πολύ περιποιητική νοσοκόμα άκουσε κάτι σαν μουρμουρητό στην καρδιά του και παρατήρησε πως το παιδί ήταν λίγο μοβ, κάτι ασυνήθιστο. Η πρώτη γνωμάτευση ήταν πως δεν παίρνει αρκετό οξυγόνο μέσω του αίματος, είτε στην καρδιά είτε στους πνεύμονες. Ήταν τρομακτικό. Η σύζυγός μου δεν είχε ακόμη ιδέα τι συμβαίνει», θυμάται ο Kimmel. 

Ο καρδιοχειρουργός του Billy τους εξήγησε πως ο γιος τους γεννήθηκε με συγγενή καρδιακή νόσο και πως «υπήρχε μια τρύπα αριστερά και δεξιά της καρδιάς του». Το πρωί της Δευτέρας, ο νεογέννητος Billy υποβλήθηκε τελικά σε εγχείριση ανοικτής καρδιάς με επιτυχία. «Θα χρειαστεί να κάνουμε άλλη μία σε τρεις με έξι μήνες», πρόσθεσε ο παρουσιαστής, σημειώνοντας πως ο Billy θα χρειαστεί ενδεχομένως άλλη μια επέμβαση όταν θα βρίσκεται στην εφηβεία. «Το καημένο το παιδί. Όχι μόνο πήρε μια κακή καρδιά, αλλά πήρε και την φάτσα μου», αστειεύτηκε. 

Ο Kimmel εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να ευχαριστήσει επίσης δημοσίως τους συγγενείς και φίλους που στάθηκαν στο πλευρό τους σε όλο αυτό, ανάμεσά τους και τον Matt Damon. «Καθένας από τους φίλους μου βρέθηκε εκεί στο 100%. Είχαμε και άθεους να προσεύχονται για εμάς. Είχαμε κόσμο που δεν πιστεύει στο Θεό να προσεύχεται για τον Billy. Και εκνευρίζομαι μόνο που το λέω, αλλά ακόμη κι αυτός ο μπάσταρδος ο Ματ Ντέιμον μάς έστειλε λουλούδια», ανέφερε. 


Όσο για την σύζυγό του, μίλησε για εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια. «Κυρίως θέλω να ευχαριστήσω την Molly. Πρώτον που μου επέτρεψε να κάνω σεξ μαζί της. Και  που ήταν τόσο δυνατή, ψύχραιμη και θετική κατά την διάρκεια της πιο εφιαλτικής εμπειρίας που μπορεί να βιώσει μια μητέρα. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη σύντροφο. Είμαι τόσο χαρούμενος που κάναμε μαζί αυτό το παιδί. Οπωσδήποτε θα υποβληθώ σε αγγειεκτομή μετά από αυτό», κατέληξε χαριτολογώντας ο Kimmel. 

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση του Jimmy Kimmel στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής του:

 

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM