Επίσημη ενημέρωση για την δημοφιλή Ελληνίδα κωμικό Κατερίνα Βρανά που νοσηλεύεται στη Μαλαισία

Επίσημη ενημέρωση για την δημοφιλή Ελληνίδα κωμικό Κατερίνα Βρανά που νοσηλεύεται στη Μαλαισία Facebook Twitter
0

Από χθες κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η δημοφιλής stand up comedian Κατερίνα Βρανά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μαλαισία και έκαναν λόγο για σηψαιμία μετά από εγχείρηση.

Η γνωστή κωμικός ταξίδεψε πριν από μερικές μέρες στην Μαλαισία για να συμμετάσχει σε παγκόσμιο φεστιβάλ κωμωδίας της Κουάλα Λουμπούρ. Η εμφάνισή της τελικά ακυρώθηκε για λόγους υγείας, όπως αναφέρθηκε επισήμως από τους διοργανωτές.

Σήμερα υπήρξε επίσημη ενημέρωση από την εκπρόσωπό της, η οποία ξεκαθαρίζει τι ακριβώς συνέβη στην Κατερίνα Βρανά και μας μεταφέρει πως η υγεία της παρουσιάζει βελτίωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Κατερίνα Βρανά βρισκόταν στη Μαλαισία, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας σε Μαλαισία και Σιγκαπούρη, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται ακόμη, η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί, τα ζωτικά της όργανα έχουν σταθεροποιηθεί και η ίδια αναρρώνει από όλη αυτή την περιπέτεια. Έδωσε μια μάχη και συνεχίζει να τη δίνει με ορατά σημάδια βελτίωσης». Παράλληλα εκφράζεται και η παράκληση να γίνει σεβαστό ένα τόσο ευαίσθητο θέμα για την ίδια και την οικογένειά της και να μην αναπαράγονται λεπτομέρειες με δημοσιεύματα που μόνο ανησυχία προκαλούν.

Η Κατερίνα Βρανά ζει από το 2000 στο εξωτερικό. Έκανε σπουδές υποκριτικής, αλλά την κέρδισε ο κωμικός αυτοσχεδιασμός. Το πρώτο της σόλο σόου "Feta with the Queen" απέσπασε πολύ καλές κριτικές και το CNN την κατέταξε στην λίστα «Γυναίκες Κωμικοί Που Πρέπει Να Δείτε». Η παράσταση ήταν sold out σε 3 χώρες ενώ παιζόταν σε δύο γλώσσες.

Έχει παρουσία σε θεατρικές παραγωγές στο Λονδίνο, στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου και σε ταινίες μικρού μήκους σε Ελλάδα και Αγγλία ενώ ταυτόχρονα έχει συνεργαστεί με τους Αγγλικούς τηλεοπτικούς σταθμούς BBC και Channel 4.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM