Για κάποια όπως η Rihanna, ένα τυπικό τζιν δεν είναι ποτέ αρκετό. Αν και η σούπερ σταρ αγαπά το ντένιμ, αυτή και ο στυλίστας Jahleel Weaver είναι πάντα σε αναζήτηση για νέες ερμηνείες των κλασικών κομματιών. Στο φεστιβάλ Coachella ήταν η σειρά του καναδέζικου σμόκιν, όπως αναφέρεται ο ρετρό συνδυασμός ντένιμ παντελονιού και τζάκετ.

 

Φτάνοντας στη συναυλία του Kendrick Lamar φορούσε ένα Matthew Adams Dolan σακάκι και ένα μακρύ τζιν παντελόνι με σκίσιμο, η Rihanna ακτινοβολούσε αυτοπεποίθηση, σεξαπίλ και γοητεία, κάνοντας τη Vogue να αφιερώσει ειδική αναφορά στο στιλ της.

 

Το σύνολό της συμπληρώθηκε με ένα ζευγάρι '90s ορθογώνια γυαλιά ηλίου Adam Selman x Le Specs και ψηλές κρεμ μπότες Maison Margiela.

 

 

 

To νέο outifit της Rihanna αποτελεί την πιο πρόσφατη συνεργασία της με τον σχεδιαστή Dolan, ο οποίος της έχει χαρίσει μοναδικέ ντένιμ δημιουργίες.

 

Επιλέγοντας τακτικά τα σχέδιά του, η Rihanna φοράει Dolan σε αρκετές εμφανίσεις της που θέλει να είναι ξεχωριστές το τελευταίο διάστημα. Το να επιλεγεί μια σταρ τέτοιου βεληνεκούς έναν σχεδιαστή δεν είναι ασυνήθιστο και οι επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις της Rihanna με Dolan αποδεικνύουν ότι ο χαμαιλέοντας της μόδας εξακολουθεί να κατανοεί τη σημασία της εμπιστοσύνης σε ένα brand. Ακόμα και αν είσαι η Rihanna, όταν βρεις το τέλειο τζιν, δεν θα το αλλάξεις ποτέ.