«Δεν είχα καταλάβει τι έκανα στο πρόσωπό μου», λέει η Μέλανι Γκρίφιθ μιλώντας πρώτη φορά για τις ακραίες πλαστικές

«Δεν είχα καταλάβει τι έκανα στο πρόσωπό μου», λέει η Μέλανι Γκρίφιθ μιλώντας πρώτη φορά για τις ακραίες πλαστικές Facebook Twitter
«Ήμουν πολύ πληγωμένη και πήγα σε ένα διαφορετικό γιατρό όπου αρχίσαμε να αλλάζουμε όλα αυτά τα σκατά που η άλλη γιατρός μου είχε βάλει στο πρόσωπο. Ελπίζω πως δείχνω πιο φυσιολογική τώρα»
0

Η ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ, που πρωταγωνιστεί στο νέο φιλμ του Τζέιμς Φράνκο «The Disaster Artist» και ετοιμάζεται για μια κόμη ταινία με τον Αλ Πατσίνο έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Porter καλύπτοντας θέματα που την έχουν κάνει πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντς, όπως τα διαζύγια, οι πλαστικές επεμβάσεις και οι εθισμοί της.

Μίλησε για τους γάμους της με τους ηθοποιούς Ντον Τζόνσον και Αντόνιο Μπαντέρας. Με τον πρώτο παντρεύτηκε δύο φορές και χώρισε τελευταία φορά το 1996, και με τον Μπαντέρας χώρισε το 2014. Η Γκρίφιθ είπε πως: «Προσωπικά, εγκλωβίστηκα και δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να ξανασυμβεί αυτό. Θέλω να απολαμβάνω τη ζωή, θέλω να κάνω αυτά που επιθυμώ».

Στην ίδια συνέντευξη, συζήτησε για το πώς η μάχη της με τον εθισμό στο αλκοόλ επηρέασε τη σχέση της με τα παιδιά της Αλεξάντερ Μπάουερ, Ντακότα Τζόνσον και Στέλα Μπαντέρας. «Ήμουν μια απόλυτα λειτουργική  μαμά», είπε. «Δεν ήταν ότι ήμουν μια μεθυσμένη στα πατώματα.  Δεν έκανα κάποια πράγματα που ίσως έπρεπε να είχα κάνει, αλλά, κυρίως, ήμουν εκεί για τα παιδιά μου. Είχαν ένα είδος προνομιακής, ελέυθερης ζωής, όπως αυτή των τσιγγάνων». Η Γκρίφιθ έχει κάνει τρεις φορές εισαγωγή σε κέντρα αποτοξίνωσης-  πρώτη φορά το 1988 και κατόπιν το 2000 και το 2009.

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά και για τις πλαστικές της επεμβάσεις που την έκαναν να βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών με τίτλους όπως «Δείτε πώς έγινε η Γκρίφιθ». Εξήγησε πως για μερικές από της επιλογές που έκανε ως προς την πλαστική χειρουργική, ήρθε αντιμέτωπη με πολύ άσχημες αντιδράσεις. Είπε ωστόσο ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει στο πρόσωπό της έως ότου οι άνθρωποι γύρω της άρχισαν να λένε «Θεέ μου, τι έχει κάνει αυτή;».

«Ήμουν πολύ πληγωμένη και πήγα σε ένα διαφορετικό γιατρό όπου αρχίσαμε να αλλάζουμε όλα αυτά τα σκατά  που η άλλη γιατρός μου είχε βάλει στο πρόσωπο. Ελπίζω πως δείχνω πιο φυσιολογική τώρα», είπε η ηθοποιός.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκεί που οι πλαστικές στήθους παράγουν ακτιβισμό

Διεθνή / Εκεί που οι πλαστικές στήθους παράγουν ακτιβισμό

Μετά από δεκαετίες σιωπής και εκατομμύρια επικίνδυνων πλαστικών επεμβάσεων, μία δημοσιογράφος που παρουσίασε επιπλοκή μετά το χειρουργείο φέρνει στο φως σκάνδαλο μεγαλογιατρών που χειρουργούσαν χωρίς πτυχία
THE LIFO TEAM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM