Στα δικαστήρια η υπόθεση με τις πορνογραφικές σκηνές από ηθοποιό που ντούμπλαρε την Άμπερ Χερντ σε ταινία

Στα δικαστήρια η υπόθεση με τις πορνογραφικές σκηνές από ηθοποιό που ντούμπλαρε την Άμπερ Χερντ σε ταινία Facebook Twitter
0

To φιλμ «London Fields» οδηγεί στα δικαστήρια την πρωταγωνίστρια Amber Heard και τον παραγωγό Christopher Hanley έπειτα από αγωγή που προέκυψε για παραβίαση της σύμβασης και επιζήμιο παρέμβαση σχετικά με τις γυμνές σκηνές της ταινίας.

Αυτή την εβδομάδα, η ηθοποιός απάντησε στην αρχική αγωγή του παραγωγού o οποίος επίσης την κατηγορούσε για παραβίαση της συμφωνίας, στρεφόμενη νομικά και εναντίον της σεναριογράφου Roberta Hanley. Η ηθοποιός τους οποίους κατηγορεί πως γύρισαν επιπλέον γυμνές σκηνές με μια ηθοποιό που κλήθηκε να την ντουμπλάρει. Σκοπός ήταν οι άκρως ακατάλληλες σκηνές να προστεθούν σε μια δεύτερη κυκλοφορία της ταινίας και να παρουσιαστούν ως γυρίσματα με την Ηeard, κάτι που όμως δεν ισχύει. Πλέον η ηθοποιός κάνει λόγο για απάτη και δηλώνει πως αισθάνεται θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης, αλλά και αποφασισμένη να μην αφήσει τις σκηνές αυτές στην ταινία.

Μετά την ανάγνωση του σεναρίου, η ηθοποιός επέμενε σε ειδικούς περιορισμούς για τις σκηνές με γυμνό και σεξ ως προϋπόθεση για να συμφωνήσει να εμφανιστεί στην ταινία. Σύμφωνα με του ισχυρισμούς της, ο παραγωγός συμφώνησε και οι όροι αναφέρονται στο συμβόλαιο που υπεγράφη.

Στο νομικό έγγραφο που κατέθεσε εναντίον του παραγωγού ο δικηγόρος της, αναφέρει πως το επιπλέον υλικό που προορίζεται για τη δεύτερη βερσιόν του φιλμ είναι πορνογραφικό και κάτι που η Heard ποτέ δεν θα δεχόταν να κάνει.


Το φιλμ θα έπρεπε κανονικά να έχει κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο το 2015, αλλά αυτό δεν έγινε μετά από νομικά ζητήματα που προέκυψαν για άλλο θέμα. Μετά και την τωρινή κίνηση της πρωταγωνίστριας, το μέλλον του στους κινηματογράφους θεωρείται ακόμη πιο αβέβαιο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM