Έκπληξη σε μια 87χρονη θαυμάστριά του έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ φέρνοντάς της ένα μπουκέτο λουλούδια για τα γενέθλιά της.

 

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε απροειδοποίητα στον οίκο ευγηρίας Sunrise of Sonning, στο Berkshire, την Κυριακή για να επισκεφθεί την Πατ Άνταμς μετά από πρόσκληση των μελών του προσωπικού που του έγραψαν πως μια επίσκεψη θα έδινε τεράστια χαρά στην ηλικιωμένη γυναίκα, που είχε όνειρο ζωής να τον γνωρίσει. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εξάλλου μένει πολύ κοντά στο σημείο. 

 

«Ήταν μια κομψή χειρονομία από έναν υπέροχο άνθρωπο. Η Πατ ήταν κατενθουσιασμένη που γνώρισε από κοντά το είδωλό της και ήταν πολύ γλυκό να τον βλέπεις να την χαιρετά με λουλούδια και μια κάρτα», σχολίασε εκπρόσωπος του οίκου ευγηρίας. 

 

Όπως είπε, ο Τζορτζ Κλούνεϊ κρατούσε στα χέρια την επιστολή που του είχε στείλει το προσωπικό, όταν χτύπησε το κουδούνι ζητώντας την Πατ. Το προσωπικό πολύ συχνά προβαίνει σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες προκειμένου να εκπληρώσει επιθυμίες των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται, ωστόσο δεν πίστευαν πως θα κατάφερναν να πραγματοποιήσουν την συγκεκριμένη ευχή. 

 

«Έπαθα σοκ όταν τον είδα. Η Πατ λατρεύει τον Τζορτζ Κλούνεϊ και αναφέρει καθημερινά το πόσο θα ήθελε να τον γνωρίσει από κοντά», σχολίασε η Λίντα Τζόουνς, που εργάζεται εκεί. 

 

 

* Με πληροφορίες από BBC