Η Εύα Μέντες μιλά για τον Ράιαν Γκόσλινγκ και εξηγεί γιατί δεν πήγε μαζί του στα Όσκαρ

Η Εύα Μέντες μιλά για τον Ράιαν Γκόσλινγκ και εξηγεί γιατί δεν πήγε μαζί του στα Όσκαρ Facebook Twitter
1
Η Εύα Μέντες μιλά για τον Ράιαν Γκόσλινγκ και εξηγεί γιατί δεν πήγε μαζί του στα Όσκαρ Facebook Twitter

Η Εύα Μέντες απουσίαζε από την φετινή τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ, κάτι που γέννησε πολλά ερωτηματικά και για την συνοδό του συζύγου της, Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος εμφανίστηκε έχοντας στο πλευρό του μια εντυπωσιακή, ξανθιά γυναίκα, που όπως αποδείχθηκε αργότερα ήταν η μεγαλύτερη αδερφή του, Μάντι.

Ο λόγος που η 43χρονη ηθοποιός επέλεξε να μην παραστεί στα φετινά Όσκαρ, ήταν τελικά, όπως ομολογεί η ίδια, το ότι είναι «σπιτόγατα». «Αυτό που οι άνθρωποι δεν ξέρουν για μένα είναι ότι μου αρέσει να είμαι στο σπίτι. Αντί να φωτογραφίζομαι στο κόκκινο χαλί, προτιμώ να είμαι με τα κορίτσια μας», δήλωσε η ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Shape. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, την 2χρονη Εσμεράλντα και την Αμάντα που είναι μόλις 11 μηνών.

Η Εύα Μέντες, που έχει με τον Ράιαν Γκόσλινγκ δύο κόρες, την 2χρονη Εσμεράλντα και την μόλις 11 μηνών Αμάντα, παραδέχεται πως πριν τις δύο εγκυμοσύνες της άρεσε πολύ το τρέξιμο, αλλά τώρα δεν προλαβαίνει να το κάνει. Ωστόσο, όπως λέει, τα κορίτσια την κρατούν συνεχώς απασχολημένη, κάτι που βοήθησε στο να επανέλθει γρήγορα το σώμα της. «Κατά κάποιο τρόπο, το να αποκτήσεις ξανά τη φόρμα που είχες, είναι πιο δύσκολο ύστερα και από τη δεύτερη εγκυμοσύνη. Όμως, δεν είναι τόσο δύσκολο όπως πίστευα ότι θα ήταν, επειδή είμαι πάντα στο τρέξιμο με τα παιδιά. Δεν κάθομαι ποτέ, είμαι συνεχώς σε κίνηση» είπε.

✨"Working out allows me to spend time on myself. Knowing that I have an hour to dedicate to my wellness is a priority for me now." @evamendes ✨ . Introducing our April cover star, #EvaMendes. The actress, 43, is blissed out as #RyanGosling’s leading lady; the mom of Esmeralda, 2, and Amada, 11 months; and the successful head of a fashion line, the #EvaMendesCollection at @nyandcompany and a beauty brand, Circa. Tap the link in bio for a sneak inside the issue where she talks about what workouts she loves, her go-to healthy meals, and the beauty routine she uses to stay so damn glowy. Want more? Pick up our April issue on newsstands 3/14.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SHAPE: fitness, beauty, celebs (@shape) στις


Παρόλο που προσπαθεί να ισορροπήσει καθημερινά ανάμεσα στο ρόλο της μητέρας, την καριέρα της ως ηθοποιός και τις υποχρεώσεις της με τις διάφορες συνεργασίες με οίκους μόδας και αντίστοιχες φωτογραφίσεις, λέει πως πάντα βρίσκει λίγο χρόνο μες στην μέρα να φροντίσει τον εαυτό της. Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχουν έξι πράγματα που την βοηθούν να παραμένει υγιής και χαρούμενη- μικρά διαλείμματα άσκησης, που περιλαμβάνουν λίγο τρέξιμο ή σπριντ, μία ώρα την ημέρα αφιερωμένη μόνο σε εκείνη, το να κυνηγά τις κόρες της, το να παραμένει συνεχώς ενυδατωμένη, το να τρώει κάθε μέρα τα ίδια πράγματα και τέλος, το να «επιβραβεύει» τον εαυτό της με λιχουδιές μια στο τόσο. «Το να γνωρίζω ότι έχω μία ώρα για να αφιερώσω στην ευεξία μου είναι προτεραιότητα για μένα», τόνισε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι δεν τρώει ποτέ πρόχειρο φαγητό, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στα σοκολατένια αυγά.

Loving this reindeer sweater from @nyandcompany for the holidays. Loving pizza for always. ❤️ #evamendesnyc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes) στις


Όσον αφορά τις δύο κόρες τους, λέει πως εκείνη και ο Ράιαν προσπαθούν να τις εξοικειώσουν όσο περισσότερο γίνεται με την κουβανέζικη κουλτούρα. «Παίζουμε συνεχώς κουβανέζικη μουσική. Τους μιλάω στα ισπανικά, το ίδιο κάνει και η μητέρα μου. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να τους συστήσω την κουλτούρα μου, πιο πολύ στη μεγάλη μου κόρη, η μικρή ακόμη συνεχώς κοιμάται, το κάνω. Είτε είναι μέσω της μουσικής είτε μέσω των φαγητών», εξηγεί.

Muchachas! Romantic silhouettes and beautiful patterns are here. Check out the new arrivals in my @nyandcompany collection. #EvaMendesNYC ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes) στις


Φυσικά η αφοσίωσή της κυρίως στο ρόλο της μητέρας δεν περνάει απαρατήρητη από τον Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος την ευχαρίστησε στην ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου της Χρυσής Σφαίρας τον περασμένο Ιανουάριο, για τον ρόλο του στο La La Land. «Ήθελα να προσθέσω και να ευχαριστήσω ένα άτομο και να πω ότι ενώ εγώ τραγουδούσα, χόρευα και έπαιζα πιάνο έχοντας μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ σε ταινία, η κυρία μου ανάτρεφε την κόρη μας, ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο κορίτσι μας και βοηθούσε τον αδελφό της στη μάχη του με τον καρκίνο», είχε πει ο Γκόσλινγκ. «Αν δεν είχε αναλάβει να κάνει όλα αυτά για να μπορώ εγώ να έχω αυτήν την ευκαιρία, σίγουρα θα ήταν κάποιος άλλος εδώ σήμερα, κι όχι εγώ», τόνισε.

* Με πληροφορίες από Shape και etonline

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM