Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ

Από παθολογικά αίτια ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ Facebook Twitter
EPA/STEPHANE REIX
0

Από παθολογικά αίτια πέθανε ο Τζορτζ Μάικλ, σύμφωνα με δήλωση του ιατροδικαστή, που βάζει τέλος σε μια σειρά από φήμες σχετικά με τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα ο υπεύθυνος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της κομητείας Οξφορντσάιρ, Ντάρεν Σάλτερ, ο Τζορτζ Μάικλ υπέστη διατατική μυοκαρδιοπάθεια μαζί με μυοκαρδίτιδα, δηλαδή μια εξασθένιση του καρδιακού μυ, και μια ηπατική στεάτωση, που μεταφράζεται σε συσσώρευση λίπους στα κύτταρα του ήπατος. 

Η αστυνομία του Thames Valley είχε πει αρχικά ότι ο θάνατος του Μάικλ ήταν ανεξήγητος, αλλά όχι ύποπτος, ενώ μία αρχική νεκροψία ήταν ασαφής. Σήμερα, ο Σάλτερ τόνισε πως «η έρευνα για τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ τελείωσε» και η ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας - νεκροτομής ολοκληρώθηκε, προσθέτοντας πως τα αίτια επιβεβαιώνονται ότι είναι φυσικά οπότε δεν θα γίνουν περαιτέρω έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 25 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 53 ετών. Όπως αναφέρει το BBC, η κηδεία του τραγουδιστή είχε αναβληθεί για να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM