Αν γίνει αυτό, θα σπάσουν ταμεία

Αν γίνει αυτό, θα σπάσουν ταμεία Facebook Twitter
0

«Πρωταγωνιστούν οι Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ»: Φανταστείτε την ανακοίνωση ταινίας που θα περιλαμβάνει αυτή τη φράση και μετά τις ουρές στα σινεμά. Το πρώην ζευγάρι μαζί σε ταινία είναι δεδομένο πως θα προκαλούσε φρενίτιδα και ρεκόρ στα ταμεία. Μπορεί μέχρι πριν λίγους μήνες το σενάριο αυτό να έμοιαζε αδύνατο, αλλά οι φήμες, τα σχόλια και η κουβέντα γύρω από αυτό, όλο και φουντώνουν. Δεδομένης της επιτυχίας που θα είχε μια τέτοια κινηματογραφική συνάντηση αυτή τη στιγμή, ίσως τελικά να μην είναι τυχαία η δήλωση που κάνει πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο Hollywood Life.

«H Jen [σ.σ Aniston] θα μπορούσε να συμπρωταγωνιστήσει με τον Μπραντ στην μεγάλη οθόνη. Θα πρέπει να είναι οι τέλειοι ρόλοι και όλα τα αστέρια να ευθυγραμμιστούν, αλλά είναι σίγουρα κάτι που θα ωφελήσει την καριέρα τους», αναφέρει η πηγή.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Aniston δεν ενδιαφέρεται για μια συνεργασία σε μια ρομαντική ταινία. Η πηγή είπε: «Έχει σκεφτεί πως ίσως θα ήταν ευκολότερο να ξεκινήσουν κάτι όπως το να δανείσουν τι φωνές τους σε μια μελλοντική ταινία κινουμένων σχεδίων». «Αυτό είναι κάτι που θα το σκεφτόταν και είναι πιο πιθανό να συμβεί ακόμη και από ένα reunion του"Friends, πρόσθεσε.

Και μπορεί οι δηλώσεις αυτές να μοιάζουν αρκετά αόριστες και πρώιμες επαγγελματικά, αλλά το δημοσίευμα σημειώνει πως έρχονται απλά να δώσουν ώθηση στο επόμενο βήμα μετά την είδηση πως Πιτ και Άνιστον είχαν φιλική επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων μετά το πολύκροτο διαζύγιο του ηθοποιού και της Αντζελίνα Τζολί.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM