Η Κέιτι Πέρι φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με φαγητό στα δόντια, κανείς δεν της το είπε αλλά αντέδρασε υπέροχα

Η Κέιτι Πέρι φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με φαγητό στα δόντια, κανείς δεν της το είπε αλλά αντέδρασε υπέροχα Facebook Twitter
2


Για τις καθιερωμένες φωτογραφίες μπροστά στους δεκάδες φωτογράφους που ήταν εκεί πόζαρε χθες η Κέιτι Πέρι που βρέθηκε καλεσμένη στα iHeartRadio Awards. Με μια ολόσωμη φόρμα δια χειρός August Getty Atelier, η γνωστή τραγουδίστρια φόρεσε το καλύτερό της χαμόγελο και έκανε τα γνωστά παιχνίδια με τους φωτογράφους, κάνοντας τα φλας να αστράφτουν αδιάκοπα.

✨Golden gurl @iheartradio awards✨ @augustgettyatelier

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις


Αυτό που δεν υπολόγισε ήταν πως οι νέας τεχνολογίας κάμερες έχουν τόσο καλή ανάλυση που μπορούν να μεγεθύνουν μέχρι και τους πόρους του δέρματος, πόσο μάλλον τα υπολείμματα τροφής στα δόντια. Ό,τι δηλαδή συνέβη στην περίπτωση της Κέιτι Πέρι, που ενώ χαμογελούσε δείχνοντας την λαμπερή οδοντοστοιχία της, δεν είχε την παραμικρή ιδέα πως είναι κολλημένο ανάμεσα στα δόντια της λίγο... κινόα.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι όμως, πως όταν το αντιλήφθηκε, όχι μόνο δεν ντράπηκε αλλά έσπευσε να μοιραστεί το στιγμιότυπο από μόνη της με τους 69 εκατομμύρια followers που έχει στο Instagram, ανεβάζοντας ένα κοντινό των δοντιών της με τα υπολείμματα κινόα. «Αυτή τη στιγμή δέχομαι αιτήσεις για πραγματικούς φίλους που δεν φοβούνται να μου πουν πως έχω κινόα στα δόντια μου», σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Currently taking applications for real friends who aren't afraid to tell me there's quinoa in my teeth ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της 32χρονης τραγουδίστριας μετά την αναπάντεχη ανακοίνωση του χωρισμού της από τον ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ, με τον οποίο είχε σχέση τον τελευταίο χρόνο. Η Κέιτι Πέρι σχολίασε σχετικά την περασμένη εβδομάδα μέσω Twitter πως εκείνη και ο Μπλουμ παραμένουν φίλοι μετά τον χωρισμό. «Μπορείς να είσαι φίλος και να αγαπάς τους πρώην συντρόφους σου! Κανείς δεν είναι ούτε θύμα ούτε ο κακός, get a life!», σχολίασε χαρακτηριστικά. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια