Αντιδράσεις για τον Ροντ Στιούαρτ που εμφανίστηκε σε βίντεο να αναπαριστά εκτέλεση στην έρημο όπως του ΙΚ

Αντιδράσεις για τον Ροντ Στιούαρτ που εμφανίστηκε σε βίντεο να αναπαριστά εκτέλεση στην έρημο όπως του ΙΚ Facebook Twitter
0

Ο Βρετανός ρόκερ Ροντ Στιούαρτ ζήτησε συγγνώμη σήμερα, επειδή εμφανίστηκε σε ένα βίντεο όπου σύμφωνα με τους επικριτές του αναπαριστά μια εκτέλεση στην έρημο, όπως τη διαπράττουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Οι ίδιοι του καταλογίζουν ότι δεν σεβάστηκε τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ο Στιούαρτ εξήγησε πως στην πραγματικότητα αναπαριστούσαν για πλάκα μια σκηνή απ' το Game of Thrones.

Ο 72χρονος Στιούαρτ εμφανίστηκε στο βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της συζύγου στο Instagram να τραβάει με το δάκτυλό του μια γραμμή από τη μία πλευρά στην άλλη στο λαιμό ενός άνδρα ο οποίος έχει πέσει στα γόνατά του μπροστά από εκείνον. Το βίντεο γυρίστηκε ενόψει της συναυλίας που έδωσε στο Άμπου Ντάμπι.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM