H Kάια Γκέρμπερ λέει πως δεν της αρέσει να φωτογραφίζεται δίπλα στην μητέρα της, Σίντι Κρόφορντ

H Kάια Γκέρμπερ λέει πως δεν της αρέσει να φωτογραφίζεται δίπλα στην μητέρα της, Σίντι Κρόφορντ Facebook Twitter
1

✨The incredibly beautiful @cindycrawford and @kaiagerber wearing looks created by @hungvanngo using #MarcJacobsBeauty at the #MJBxKAIA party in NYC.✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs Beauty (@marcbeauty) στις


Το να έχεις μητέρα σουπερμόντελ έχει αναμφίβολα πολλά προνόμια- μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα διάσημων σχεδιαστών, χρήματα στην άκρη και πρόσβαση σε άλλους celebrities. Ωστόσο, υπάρχει και ένα τεράστιο μειονέκτημα κι αυτό είναι πως πάντα, αναπόφευκτα, θα σε συγκρίνουν με την εντυπωσιακή γυναίκα που σε έφερε στη ζωή. 

Η Kaia Gerber, η κόρη της Cindy Crawford, αυτή τη στιγμή ζει το δικό της παραμύθι, καθώς έχει ξεκάθαρα κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρα της σε βαθμό που μοιάζει με ένα νεότερης ηλικίας αντίγραφο της, αλλά όπως εξομολογείται το να στέκεται δίπλα στη πανέμορφη μητέρα της πολλές φορές είναι ιδιαιτέρως δύσκολο. «Το καλύτερο σημείο [του να έχει μητέρα σουπερμόντελ] είναι οι συμβουλές που μου δίνει. Το χειρότερο το πόσο όμορφη είναι. Δεν θέλω καν να είμαι σε μια φωτογραφία δίπλα της γιατί είναι απίστευτη. Μοιάζει σαν να μην γερνάει κι αυτό δεν είναι δίκαιο», είπε πρόσφατα η Kaia σε συνέντευξή της στο Refinery29. 

Μπορεί όπως λέει η 15χρονη Kaia να νιώθει άβολα ποζάροντας δίπλα στην 51χρονη μητέρα της, αλλά οι δυο τους έχουν κάνει πολλές φωτογραφίσεις και δημόσιες εμφανίσεις μαζί και δηλώνουν πολύ αγαπημένες. Τα τελευταία χρόνια η Kaia έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες και σελίδες περιοδικών, ανάμεσα τους για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue παρέα με την μητέρα της, αλλά και editorials για τα Vogue Italia, Teen Vogue και CR Fashion Book. 

what is life?!! i honestly can't breathe right now. a million thank you's to @vogueparis & @mariotestino!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


Αν και πολλοί έχουν σχολιάσει πως είναι αρκετά αδύνατη, ειδικά συγκρινόμενη με την γεμάτη καμπύλες μητέρα της, Cindy, η ίδια δηλώνει περήφανη που ανήκει στη νέα γενιά μοντέλων που δεν ντρέπονται να δείχνουν τις «ατέλειές» τους και μοιράζονται με τους θαυμαστές τους όλα όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

1 million ?! thank you so much. can't wait for 2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


«Βασικά, είμαι πολύ προσεκτική σχετικά με τις αναρτήσεις που κάνω, αλλά ταυτόχρονα είμαι και 15 ετών. Δεν νιώθω την πίεση πως πρέπει να δείχνω τέλεια όλη την ώρα, γιατί άλλωστε κανένας δεν είναι τέλειος και προσωπικά σέβομαι τους ανθρώπους που δείχνουν τις ατέλειές τους περισσότερο γιατί έτσι μπορείς να ταυτιστείς και μαζί τους.Όταν βλέπω δημοσιεύσεις στο Instagram που είναι αψεγάδιαστες, δυσκολεύομαι να ανταποκριθώ. Θες να δεις περισσότερα», λέει η Kaia. 

«Απλώς ελπίζω ο κόσμος να βλέπει τα μοντέλα όχι ως κάτι άμεμπτο αλλά κάτι που μπορούν να συσχετιστούν, μιας που μπορούν πλέον να δουν την καθημερινότητά μας και δεν μας βλέπουν απλώς στο εξώφυλλο ενός περιοδικού με τα τέλεια μαλλιά και το μακιγιάζ«, καταλήγει.

* Με πληροφορίες από Daily Mail

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια