H στιγμή που η Adele ξαφνιάζει τους πάντες και κάνει την Beyoncé να δακρύσει

H στιγμή που η Adele ξαφνιάζει τους πάντες και κάνει την Beyoncé να δακρύσει Facebook Twitter
3

H Beyoncé ήταν το απόλυτο φαβορί με τις περισσότερες υποψηφιότητες στη χθεσινή τελετή των Γκράμι, αλλά η κυρίαρχος της βραδιάς ήταν τελικά η Adele που κέρδισε τα περισσότερα και όλα τα μεγάλα βραβεία

Όμως όταν η Adele ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο "Album of the Year" προχώρησε σε μια συγκινητική κίνηση που έκανε την Beyoncé να δακρύσει και όλους όσους ήταν στην αίθουσα να χειροκροτούν όρθιοι.

«Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό το βραβείο, και νιώθω πολύ ταπεινή και πολύ ευγνώμων», δήλωσε. «Αλλά η ζωή μου είναι η Beyoncé, και το άλμπουμ Lemonade ήταν τόσο μνημειώδες και τόσο καλά εκτελεσμένο».

«Όλοι οι καλλιτέχνες εδώ την αγαπάμε. Είναι το φως μας για το πώς έχει κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται και να τους δυναμώνει. Σ'αγαπώ. Πάντα σε αγαπούσα και πάντα θα σε αγαπώ», συνέχισε κάνοντας την Beyoncé να ξεσπάσει σε δάκρυα. 

Δείτε τη συγκινητική ομιλία της Adele και την αντίδραση της Beyonce:

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια