Η Disney αναμένεται να εισπράξει ποσό-ρεκόρ για τον απροσδόκητο θάνατο της Kάρι Φίσερ

Η Disney αναμένεται να εισπράξει ποσό-ρεκόρ για τον απροσδόκητο θάνατο της Kάρι Φίσερ Facebook Twitter
1

H Disney αναμένεται να εισπράξει μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές πληρωμές στην ιστορία σύμφωνα με το συμβόλαιο ασφάλισης αξίας 41 εκ. δολαρίων για την Carrie Fisher.

Η εταιρεία, η οποία αγόρασε την Lucasfilm το 2012, υπέγραψε συμβόλαιο με τη  Lloyds του Λονδίνου για να προστατευθεί από τυχόν απώλειες, αν η ηθοποιός δεν ήταν σε θέση να εκπληρώσει τη σύμβασή της και να εμφανιστεί στο νέο Star Wars αναφέρει το έγκριτο οικονομικό περιοδικό Insurance Insider.

Η εξηντάχρονη η οποία ανανέωσε το ρόλο της ως πριγκίπισσα Leia στην ταινία του 2015  πέθανε στο νοσοκομείο τέσσερις ημέρες αφότου υπέστη καρδιακή προσβολή. Το Insurance Insider σημειώνει πως η αποζημίωση θα είναι η υψηλότερη που έχει δοθεί ποτέ για απώλεια ή ατύχημα που σχετίζεται με ένα και μόνο πρόσωπο.

Αν και η Fisher είχε ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τη δεύτερη από τις νέες ταινίες, το συμβόλαιό της περιλαμβάνει εμφάνιση και στο τελευταίο μέρος της τριλογίας η οποία ακόμη δεν έχει ξεκινήσει γυρίσματα.

Οι ασφαλιστικές συμβάσεις σαν αυτή που καλύπτουν μεγάλες κινηματογραφικές εταιρίες για τον απροσδόκητο θάνατο ή ανικανότητα των πρωταγωνιστών δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στη βιομηχανία του κινηματογράφου. η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τι θα κάνει με τo ρόλο της Fisher στο επόμενο φιλμ, αν και υπάρχουν ήδη κάποια σενάρια πως η απώλεια ίσως καλυφθεί με χρήση της τεχνολογίας CGI.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια