Andrew Ridgeley, Duran Duran, James Corden και άλλοι διάσημοι φίλοι του αποχαιρετούν τον George Michael

Andrew Ridgeley, Duran Duran, James Corden και άλλοι διάσημοι φίλοι του αποχαιρετούν τον George Michael Facebook Twitter
0

Ο ξαφνικός θάνατος του George Michael ανήμερα των Χριστουγέννων, ένας ακόμη για το 2016, προκάλεσε σοκ σε φίλους και διάσημους θαυμαστές του σταρ της ποπ που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν μέσω των social media.

To έτερο μέλος των Wham, ο Andrew Ridgeley δήλωσε «συντετριμμένος» από τον θάνατό του πολυαγαπημένου «Yog».

To πρώην μοντέλο Λίντα Εβανγκελίστα ανέβασε μία φωτογραφία της μαζί με τον Τζορτ Μάικλ στο Instagram, γράφοντας ότι είναι και αυτή συντετριμμένη για μία ακόμη τραγική απώλεια μέσα στο 2016.

I am beyond heartbroken and devastated by another tragic loss. R.I.P. dearest Georgy. #GeorgeMichael #ripgeorgemichael

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Linda Evangelista (@lindaevangelista) στις

«Αγαπούσα τον George Michael από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Βρετανός παρουσιαστής James Corden.

«Ω Θεέ όχι...Σε αγαπώ Τζορτζ. Αναπαύσου εν ειρήνη» έγραψε στο Twitter ο Robbie Williams

To tweet του Άγγλου κωμικού Ricky Gervais για το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ

«Μόλις έμαθα για το θάνατο του φίλου μου Τζορτζ Μάικλ. Ήταν τόσο σπουδαίο ταλέντο. Είμαι πολύ στεναχωρημένη» έγραψε στο Twitter η Ellen DeGeneres.

2016 -Απώλεια ακόμη μιας ταλαντούχας ψυχής. Όλη μας η αγάπη και η συμπάθεια στην οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ έγραψε το συγκρότημα των Duran Duran στο Twitter.

Πολιτισμός
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM