Ο Κanye West σε ανεξήγητο παραλήρημα - Βρίζει τους πάντες και λίγο μετά ακυρώνει όλες τις συναυλίες του

Ο Κanye West σε ανεξήγητο παραλήρημα - Βρίζει τους πάντες και λίγο μετά ακυρώνει όλες τις συναυλίες του Facebook Twitter
0
Ο Κanye West σε ανεξήγητο παραλήρημα - Βρίζει τους πάντες και λίγο μετά ακυρώνει όλες τις συναυλίες του Facebook Twitter

Ο Kanye West ακύρωσε τις υπόλοιπες 21 ημερομηνίες της «Saint Pablo» περιοδείας του σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε τη Δευτέρα το απόγευμα το Rolling Stone. Δεν δόθηκαν εξηγήσεις για το λόγο της ακύρωσης ενώ όπως ανακοινώθηκε θα γίνεις επιστροφή του 100% της αξίας των εισιτηρίων σε όσους τα είχαν προμηθευτεί. Ωστόσο τα διεθνή μίντια σχολιάζουν εδώ και μέρες τον καλλιτέχνη ο οποίος έχει ξαφνιάσει δυσάρεστα και διχάζει καθώς οι ακυρώσεις είναι απλά η κορύφωση μιας αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς.

Όλα άρχισαν να γίνονται περίεργα όταν χθες ο Κanye West ακύρωσε χθες την τελευταία στιγμή μια συναυλία αφού είχε νωρίτερα εξαπολύσει ένα νέο σφοδρό κατηγορητήριο, εκτοξεύοντας τα πυρά του εναντίον των Jay Z, Beyoncé, Google, Μαρκ Ζάκερμπεργκ και Χίλαρι Κλίντον.


Ο τραγουδιστής επρόκειτο να παρουσιαστεί στο Φόρουμ του Ίνγκλεγουντ, στα προάστια του Λος Άντζελες, όμως οι διοργανωτές, μόλις τρεις ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας, ανήρτησαν μήνυμα στο Twitter με το οποίο ενημέρωσαν ότι η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί.


Λίγες ώρες πριν, το Σάββατο το βράδυ, ο West είχε αρχικά εξοργίσει το κοινό της συναυλίας στο Σακραμέντο με την 90 λεπτών καθυστέρησή του και τελικά τους άφησε όλους άναυδους καθώς τραγούδησε μόλις 3 τραγούδια προτού επιδοθεί σε παραλήρημα κατά πάντων.

Ο ράπερ είπε πως ένιωσε «πληγωμένος» διότι ενημερώθηκε ότι η Beyoncé είχε δηλώσει πως δεν επιθυμούσε να συμμετάσχει σε κάποια τελετή απονομής, προφανώς τα MTV Video Music Awards ή τα βραβεία Grammy, εκτός κι αν ήταν σίγουρη ότι θα κερδίσει το βραβείο για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς επικρατώντας των αντιπάλων της.


«Ήλθα εδώ για να σας δώσω την αλήθεια μου ακόμα κι αν αυτό ισοδυναμεί με το να πάρω ένα ρίσκο για την ζωή μου, ακόμα κι αν αυτό είναι ένα ρίσκο για την επιτυχία μου, την ίδια μου την καριέρα» επισήμανε ο West.


«Jay Z, τηλεφώνησέ μου αδελφέ μου, δεν μου τηλεφωνείς πλέον... Jay Z, γνωρίζω ότι έχεις δολοφόνους, σε παρακαλώ μην τους στείλεις για το κεφάλι μου. Τηλεφώνησέ μου, μίλησε μου ως άνδρας προς άνδρα», φώναζε από την σκηνή.

Αφού εξαπέλυσε τα πυρά του κι εναντίον του Τύπου, ο τραγουδιστής πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από την σκηνή. Το κοινό δεν έκρυψε την οργή του κι άρχισε να φωνάζει υβριστικά συνθήματα.


Ο West είχε προκαλέσει ξανά αίσθηση πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Σαν Χοσέ, καθώς αποκάλυψε ότι ναι μεν δεν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου όμως εάν πήγαινε θα ψήφιζε τον Ντόναλντ Τραμπ.



Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM